Sinds ik mijn nieuwe coupe heb gekregen van Team Kappers gebruik ik steeds vaker styling tools om mijn haren leuk in model te krijgen. Maar daar gaat je haar ook onder lijden. Een goede haar verzorging voor is dus erg belangrijk. Ik ben daarom de nieuwe Dove Advanced Hair Regenerate Repair producten gaan gebruiken. Lees je mee?

Dove Advanced Hair Regenerate Repair 5

Dove over Dove Advanced Hair Regenerate Repair

Dove begrijpt dat vrouwen hun haar willen stylen op hun eigen manier: of het nou gaat om verven, blonderen, föhnen, stijlen of het maken van krullen. Daarom introduceert Dove Regenerate Repair, speciaal ontwikkeld voor het herstel van extreem beschadigd haar. De Dove Advanced Hair Regenerate Repair shampoo en conditioner voeden je haar direct en maken het weer soepel en sterk. Zelfs het meest beschadigde haar voelt weer als nieuw.

Ik gok dat de meesten onder ons wel weten dat warme stylingstools je haar flink kunnen beschadigen. Er word ook altijd geadviseerd om bij het stylen een speciale spray of mousse te gebruiken om je haar zo een beetje te besparen. Toch blijft het een flinke impact houden op je haar. Bij mij uit zich dat in dode punten, droge lokken en onhandelbaar haar. Ook het verven van je haar helpt dan niet erg mee. Gelukkig heb ik nu de Regenerate Repair van Dove en hoop ik mijn haar zo weer wat gezonder te kunnen maken.

Dove Advanced Hair Regenerate Repair 4

Dove Advanced Hair Regenerate Repair 3

De Dove Advanced Hair Regenerate Repair lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner. In deze producten zit onder andere rode algen extract, vezels, een gladmakende stof en gehydroliseerde keratine. Deze ingrediënten zouden er voor moeten zorgen dat het niet alleen de haren er weer mooi en glanzend uit zou laten zien maar ook de schade hersteld. Ze noemen het bij Dove “je haar een tweede leven geven”.

Dove Advanced Hair Regenerate Repair 2

Dove Advanced Hair Regenerate Repair 1

Ik heb de Regenerate Repair Shampoo en Conditioner 2 weken getest en merk inderdaad dat mijn haar weer langzaamaan zijn glans en fut weer terug begint te krijgen. Ik denk wel dat je dit product wat langer moet gebruiken om echt resultaat te zien. Het is en blijft natuurlijk geen wonder middel. De shampoo en conditioner zijn beide €5,99 per stuk en bij verschillende drogisterijen.

Gebruik jij ook iets om je haar extra te verzorgen?

Nieuwehandtekening