De tijd vliegt voorbij, nog maar een paar weken en het is alweer kerst! Samen met Douglas kun je nu gaan beginnen met aftellen. Douglas heeft namelijk de Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender uitgebracht. Ben je stiekem al benieuwd wat er in zit? Lees dan snel verder. 

SPOILER ALERT! Mocht je nog niet willen weten wat er in de adventskalender zit? STOP DAN MET LEZEN!

Adventskalenders worden steeds leuker en diverser. Vroeger had je alleen kalenders met chocolaatjes. Maar tegenwoordig hebben bijna alle cosmetica merken wel een eigen adventskalender. Maar wat is er nou leuker dan een kalender vol  met 24 prachtige beauty producten van diverse merken? Ik was dan ook blij verrast toen ik de Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender van de postbode kreeg.

sam_7830

De Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender heeft in totaal 24 vakjes gevuld met zowel fullsize als sample producten. Denk hierbij aan make-up en skincare, maar ook parfum en maar er zitten ook zelfs leuke goodies voor mannen in. Ik kon natuurlijk niet wachten om alle vakjes open te maken en wil daarom ook dolgraag aan jullie laten zien wat er allemaal voor een leuks in zit. Nogmaals, wil je niet weten wat er in zit, scroll dan NIET verder!

What’s in the Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender?

sam_7845

– Venus Aqua 24 Cream
– Douglas Home Spa Sugar Cube Beauty Of Hawaii
– Douglas Men Showergel
– Daytox Clay Mask
– Venus Magic Legs

sam_7849

– EOS Lippenbalsem Visible Soft Blackberry Nectar
– Splash
– Douglas Home Spa Spirit Of Asia Handcrème
– Douglas Make-up Eye Pencil Back To Black
– Daytox Daily Hydration

sam_7852

– Annayake Tomo Her Rollerball
– Artemis Med Sensitive Face & Body Cleansing Gel
– Douglas Naturals Face Cream
– Venus Face Peeling Sachet
– Mercedes-Benz VIP Club Pure Woody Miniatuur

sam_7856

– Douglas Home Spa Sugar Cube Harmony Of Ayurveda
– Douglas Hair Ultimate Shine Shampoo
– Starskin Bio Cellulose Eye Catcher
– Douglas Make-up Lip Liner “Bios de Rose”
– Douglas Naturals Hydrating Mask Sachet

sam_7859

– Anny 6In1 Mini
– Douglas Hair Ultimate Shine Mask
– Annayake Ultratime Lifting Anti-Wrinkle Eye Contour Care
– Toni Gard Seaside Woman

sam_7862

Zoals je kan zien is het echt een ongelofelijk volle adventskalender. De kalender heeft zowel fullsize producten als samples en zover ik kan zien denk ik dat ik voorlopig wel even zoet ben met alles uitproberen. Deze mega complete Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender is een echte aanrader om te kopen maar ook erg leuk om cadeau te geven. De Douglas Venus 24 Magic Moments Adventskalender kost €29,95 en is o.a. verkrijgbaar via de webshop maar is daar helaas op dit moment uitverkocht. Dus mocht je nog even langs een Douglas winkel komen zou ik zeker even naar binnen lopen om te zien of ze hem daar nog hebben.

Heb jij al eens een adventkalender gekocht?

Handtekening Jamey