Het zal je vast niet verbazen als ik zeg dat één van mijn favoriete winkels de Douglas is. Gek genoeg heb ik alleen nog nooit eerder producten van hun eigen collectie, Douglas Make-up geprobeerd. Benieuwd wat ik hier van vind, lees dan snel verder!Douglas make-up 1

Hoe erg is dit! Ik kom toch bijna elke week wel even bij de Douglas binnen, maar nog nooit eerder heb ik een product uit hun eigen collectie geprobeerd. Sterker nog, ik heb het eigenlijk nooit zien staan! Shame on me, want wat hebben ze toch een leuke collectie. Ik kreeg 2 producten om te proberen. Zullen we ze even bekijken?

Douglas make-up lipstick

Mattissim Nr. 06 – Never Forget Smile

Mijn eerste wauw momentje was toen ik deze vloeibare lipstick op deed. Ik ben echt enorm fan van matte lipsticks en kon dan ook niet wachten om de Mattissim te proberen! De lipstick breng je aan met een soort van lipgloss applicator. Normaal zou ik denken o nee! Maar eigenlijk was het juist heel fijn, je kunt namelijk veel mooier binnen de lijntjes aanbrengen.

Douglas make-up mattissimi

De textuur van de lipstick is echt super zacht. Hij glijd echt heel makkelijk over mijn lippen en droogt prachtig mooi mat op. Wat vaak een probleem is met matte lipsticks is dat je lippen heel droog gaan aanvoelen. Dat heb ik met de Mattissim lipstick van de Douglas absoluut niet! En persoonlijk vind ik dat je voor €9,95 kan je ook absoluut geen betere matte lipstick vinden. Op dit moment zijn er in totaal 6 verschillende kleuren, hopelijk komen er hier nog snel een paar mooie kleuren bij!

Douglas make-up heaven foundation

Heaven Foundation – Light Beige

Ik heb onlangs nog de Cushion Foundations van L’Oreal getest en was hier al erg over te spreken. Ik had totaal niet verwacht dat zelfs Douglas deze trend in Beautyland zou volgen dus ik was erg blij verrast! De Heaven Foundation van Douglas Make-up zou uitermate geschikt zijn voor de vermoeide huid omdat deze gemaakt is van pure materialen en een super zachte formule zou hebben.

Douglas make-up swatch

Zoals je kan zien is de foundation vrij licht. Eigenlijk een beetje te licht voor mij. Maar goed, een beetje blush en poeder en het ziet er al een stuk beter uit! De foundation brengt erg prettig aan en smelt heel mooi samen met mijn huid! Kortom, ik vind het een top product van Douglas! Het prijskaartje aan de Heaven Foundation van Douglas Make-up vind ik wel redelijk, al had ik verwacht dat een eigen merk product iets goedkoper zou zijn. De foundation kost namelijk €19,95 en is te koop in 3 verschillende kleuren.

IMG_8703 (222

Ik ben echt enorm verrast door de kwaliteit! De verpakking vind ik nog iets aan de saaie kant, maar de producten zelf zijn echt van prima kwaliteit. Ik zal in ieder geval de Douglas Make-up producten niet meer vergeten vanaf nu!

Ken jij de Douglas Make-up collectie al?

Nieuwehandtekening