Douglas heeft een nieuwe lijn ‘Seaweed & Sea Minerals Home Spa‘. Met deze heerlijke lijn heb je je eigen spa gewoon in je badkamer! De lijn heeft een heerlijke verfrissende bloemige geur gecombineerd met houtachtige geurnoten. Deze lijn gebruik ik nu dagelijks en vertel jullie graag meer over de Douglas Seaweed & Sea Minerals Home Spa, kijk je mee!

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Over Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

De combinatie van bloemige en houtachtige geurnoten met delicaat jasmijn, sering en oranjebloesem met witte muskus en noten van cederhout. Met deze lijn beleef je alsof je bij de oceaan bevindt.

Top – Lelietje van dalen, bergamot, appel

Hart – Delicaat jasmijn, sering, oranje bloesem

Basis – Witte muskus en cederhout

Seathalasso

Zeewier – is een krachtige plantenextract dat vijf verschillende algen bevat; fucus, nori, entermorpha, wakame en lithothanum. De algen helpen de huid weer in balans te brengen en te herstellen. De zeemineralen absorberen calcium en jodium, hierdoor hersteld de vitaliteit van de huid op een natuurlijke manier.

Zee Mineralen – Zee mineralen hebben een helende werking en zijn echt huidelixers. Ze zijn afkomstig uit algen en zeezout en hebben een herstellende remineraliserende werking. Het maakt de uit weer soepel en hydrateerd de huid.

Zeevenkel – Is een winterharde plant die groeit op rotsachtige stranden, Zeevenkel dringt diep in de huid waardoor de opperhuid de vitaliteit weer kan herstellen.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals- Shower Foam

De geur van deze shower foam is verfrissend en ontspannen ter gelijk. De zee mineralen stimuleert de huid en ik vind de faam heerlijk zacht en vol aanvoelen. Zodra je het aanbrengt op de natte huid gaat het heerlijk schuimen.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals- Shower Foam is verkrijgbaar voor €7,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Caring Hand Wash

De hand wash is zeep vrij met algenextracten en zeezout die de handen reiniger en verzorgen. Je kan door middel van het pompsysteem gemakkelijk de hoeveelheid doseren. Voor beide handen gebruik ik één pompje. Deze hand wash droogt mij handen niet uit in vergelijking met andere handzeep die ik gebruikte. Het product is pH-neutraal en vrij van parabenen.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Caring Hand Wash is verkrijgbaar voor €6,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals  – Purifying Shower Gel

De purifying shower gel heeft zuiverende  bekende ingrediënten van thalasso behandeling, zoals zeewier en zee miniralen die de ontspannend werken. Zodra je de shower gel in aanmerking komt met water gaat het heerlijk schuimen en er komt een heerlijke aquatische geur vrij.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals  – Purifying Shower Gel is verkrijgbaar voor €9,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Toning Body Oil

Vooral ’s avonds na een douche vind ik het heerlijk om mijn huid extra te voeden met een body olie. Deze Toning body oil is daar geschikt voor en kan je ook goed gebruiken als massage olie. Ik breng de olie met een ronddraaiende beweging aan wat de microcirculatie stimuleert en daardoor krijg je een strakkere huid. De body olie is verrijkt met ingrediënten zoals zeewier en zeevenkel. Een body olie heeft iets meer tijd nodig om in de huid te trekken als een body creme of een body lotion. Maar ik ervaar wel dat deze body olie erg goed werkt tegen mijn zeer droge huid.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Toning Body Oil is verkrijgbaar voor €12,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Vitalising Body Spray

Deze Vitalising body spray geeft je een wegdroom-momentje naar de oceaan. Deze body spray is  verrijkt met zeewier en zee mineralen. Ik gebruik hem zowel voor mezelf als voor mijn dochtertje. Ook is het heerlijk om hiermee je kleding of beddengoed mee in te sprayen.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Vitalising Body Spray is verkrijgbaar voor €14,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Revitalising Body Lotion

Voor een diepe en hydraterende huid is deze Revitalising body lotion perfect. De lotion is samengesteld met ingrediënten zoals zeewier en zeezout, avocado olie en sheabutter die de huid zacht maken. De body lotion trekt snel in en is gemakkelijk te doseren met het pompsysteem.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Revitalising Body Lotion is verkrijgbaar voor €12,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Soothing Hand Cream

Soothing hand cream is een verzorgende handcrème die erg fijn is voor droge handen. Mijn huid komt regelmatig in aanmerking met water wat mijn huid erg uitdroogt. Al bij de eerste keer dat ik deze handcrème gebruikte warme mijn handen minder droog en zagen er een verzorgt uit.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Soothing Hand Cream is verkrijgbaar voor €4,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Remineralising Body Cream

Remineralising Body Cream is een weldaad voor de huid met de thalasso ingrediënten. Het voedt en verzacht de huid en heeft een heerlijke frisse geur. Van de body cream heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. Zelfs na 8 uur na het aanbrengen voelt de huid nog zijde zacht.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Remineralising Body Cream is verkrijgbaar voor €14,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Purifying Salt Scrub

Purifying Salt Scrub is verrijkt met zeewier, zee mineralen en zeevenkel. Het zuivert de huid en verwijderd op een milde manier de dodenhuid- cellen. Deze scrub kan je twee keer per week gebruiken en geeft je huid een boost!

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Purifying Salt Scrub is verkrijgbaar voor €12,99

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Eau de Toilette

Om de volledige lijn perfect af te sluiten is er deze Eau de Toilette met de unieke Seathalasso geur. De geur is fris gecombineerd met de warme sensualiteit van witte muskus en cederhout.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Eau de Toilette is verkrijgbaar voor €29,99

Ik ben inmiddels helemaal verkocht aan deze lijn! De geur is zo heerlijk zomers en verfrissend. Alle producten vullen elkaar mooi aan met als resultaat een gezonde, zachte en gehydrateerde huid. Het verschil merk je al na één keer!

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals is verkrijgbaar bij Douglas

 

Welk product spreekt jouw het meeste aan uit deze lijn?