DIY filmpjes en artikelen, wie kent ze niet. Ik kan altijd met zo veel interesse er naar kijken. Maar om het nou echt zelf te gaan doen? Nee dat is niet aan mij besteed. Tot ik de webshop van DIY Soap tegenkwam. Benieuwd waar ik het over heb, lees dan snel verder.

DIY Soap: Natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om gelijk te gebruiken of om zelf thuis af te maken (DIY). Easy, Fresh, Fun!

DIY Soap Dode Zeezout Scrub met lavendel

Dat klinkt toch perfect! Alles is vers en natuurlijk. En het leuke van alles, je kunt het zelf maken. Ik probeerde de Dode Zeezout Scrub met lavendel. Naast dat deze scrub ontspannend en verzorgend zou werken is dode zeezout ook ontzettend goed voor een droge huid. En gezien ik zelf erg veel last heb van droge plekken op mijn benen leek mij dit een goede DIY om eens te maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In het pakketje zitten verschillende losse producten. Alles zit in losse verpakkingen in een grote weckpot die er echt super leuk uitziet voor in je badkamer. In de grote pot zit het dode zeezout met wat stukjes lavendel. Daar boven op zit een bakje met amandelolie. En als laatste zit er nog een klein flesje met lavendel extract.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En hoe makkelijk is dit. Je hoeft het alleen maar allemaal in de pot te gieten en te roeren!Nou moet ik wel bekennen dat het lavendel extract wel erg sterk ruikt. Een beetje te sterk voor mij. Achteraf had ik misschien beter een deel van het flesje kunnen bewaren zodat hij iets minder heftig is qua geur.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Is het een geslaagde DIY? Ja, het is ontzettend makkelijk om te maken. Misschien wel iets te makkelijk haha! Maar voor de wat gevorderde DIY’ers zijn er ook nog veel meer andere leuke DIY producten. Denk hierbij aan een lekker bodylotion, zeep en zelfs shampoo!

De DIY Soap Dode Zeezout Scrub met lavendel kost €16,90 en is te koop via de webshop van DIY Soap.

Wat vind jij van dit super leuke concept van DIY Soap?

Handtekening Jamey