Nog even en dan is het Valentijnsdag. De dag van de liefde, hoewel het stiekem altijd natuurlijk koek en ei moet zijn tussen jullie beiden 😉 Elke dag van het jaar mag je extra lief zijn tegen elkaar en elke dag mag je iets leuks voor elkaar doen of kopen. Om Valentijnsdag toch wat speciaal te maken is een goed cadeau onmisbaar. Heb je nog last minute inspiratie nodig? Wij geven je een paar mooie tips!

Sieraden

Sieraden zijn natuurlijk de cadeaus bij uitstek als het om Valentijnsdag draait. Denk aan mooie gouden oorringen of een toffe ring. Je kunt deze sieraden geven als teken van liefde, maar ook om bijvoorbeeld iets te vieren zoals een mijlpaal of speciaal moment. Goud is tegenwoordig lekker populair en dat is logisch, want het ziet er net wat chiquer uit dan zilver. Ook heel mooi om cadeau te doen zijn 14 karaat gouden kettingen. Eentje is overigens ook al genoeg, maar er is genoeg om uit te kiezen natuurlijk.

Chocolade

Wie houdt er nu niet van chocolade? Juist! Bijna iedereen dus! Je kunt speciale Valentijn chocolade kopen en zelfs iets op maat laten maken. Laat bijvoorbeeld de naam van jouw geliefde op een tablet maken of ga voor speciale hartjes met eigen gekozen vullingen. Zo onwijs lekker en zeker met veel succes gegarandeerd!

Kaarsjes

Veel mensen worden tegenwoordig blij van de kleine dingen en weten het simpele te waarderen. Wat een pandemie al niet kan doen he…Gelukkig ook maar, want het maakt het leven een stukje mooier en daarmee ook de wereld. Neem bijvoorbeeld geurkaarsen. Het is een vrij simpel iets, maar ook heel mooi om cadeau te doen of te geven. Je kunt ze overigens meteen gebruiken op Valentijnsdag om het extra gezellig te maken.

Etentje

Liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens en daarom is een etentje op Valentijnsdag de manier om deze dag van de liefde te vieren. Kies een restaurant uit waar jullie nog nooit zijn geweest en laat je verrassen door de mooie gerechten. Blijf lekker lang tafelen en nagenieten van weer een mooie herinnering erbij samen.

Overnachting

Wil je het echt helemaal goed aanpakken? Ga dan all the way voor een overnachting met bijvoorbeeld een extra dagje wellness. Dubbel dik genieten voor beiden! Op die manier heb je echt even tijd voor elkaar. Natuurlijk kun je nog een kleinigheidje voor elkaar meenemen om toch iets uit te pakken te hebben. Geniet ervan samen!!

Dit zijn de mooiste Valentijn cadeaus!