Dragen jouw kindjes, net als jij, ook zo graag sneakers? Wij snappen dat wel, want hierin kunnen ze lekker vrij bewegen en spelen. Lekker ravotten in de speeltuin, het bos of een rondje fietsen of steppen, met sneakers kun je alle kanten uit. Nu de lente weer in zicht is, is het tijd om nieuwe schoenen voor de kids te kopen. Heb je nog geen idee en ontbreekt het aan inspiratie? Wij zetten de leukste sneakers voor kinderen voor jou op een rij!

Kinderschoenen kopen kan soms best een uitdaging zijn. Vooral wanneer je op internet gaat oriënteren, want door de ruime keuze zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Nu het nieuwe seizoen eraan komt is het dus tijd om daar aan te werken en jou wat inspiratie te geven. Zo koop jij die leuke kinderschoenen!

Sportief

Sneakers zijn oorspronkelijk ontstaan vanuit de echte sportschoen. Niet voor niks zijn er heel veel sportieve sneakers te vinden. Superleuk natuurlijk, vooral voor de echte sportieve kindjes. Dit soort sneakertjes zijn heel leuk te combineren met skinny jeans in allerlei kleuren. Sportieve sneakers voor kinderen zijn er in allerlei kleurencombinaties.

Lekker kleurrijk

Nu de lente voor de deur staat en daarmee ook het lekkere weer met hopelijk heel veel zon, zijn felle kleurtjes ook een hele goede keuze. Jouw kind zal dit te gek vinden en stiekem vinden wij als moeders dit ook heel erg leuk. Draag ze onder een skinny jeans, een flared broek, maar ook onder leuke jurkjes en rokjes. Passen ze in de zomer nog? Dan staan ze ook heel leuk onder een korte broek met gebruinde beentjes!

Mini me

Twinning is winning zeggen ze wel eens en dat kan ook zeker gelden voor sneakers. Tegenwoordig zijn er sneakers voor zowel jouw kind als voor jezelf, waardoor je samen dezelfde schoenen draagt. Sommige kindjes vinden dit leuk, sommigen ook niet. Natuurlijk kun je kiezen voor dezelfde sneakers, maar bijvoorbeeld wel een andere outfit kiezen. Zo valt het twinnen nog best mee en valt het vaak niet zo zeer op. Wij vinden deze trend overigens wel erg leuk en raden hem dan ook zeker aan!

Fashion statement

Is jouw kind (of misschien jij zelf) heel erg modebewust? Kies dan lekkere trendy sneakers. Denk bijvoorbeeld aan dierenprintjes, color blocking, maar ook dikke hoge zolen. Belangrijk is wel dat je blijft letten op de pasvorm. Zit de schoen goed en sluit hij overal goed aan? Dan is hij perfect!