Of we het nu willen of niet, de zomer loopt op zijn einde. Gelukkig hebben we nog altijd een nazomer en is die de laatste jaren ook heerlijk! Om toch al een beetje voorbereid te zijn op het najaar geven we je een lijstje met de leukste kleding items voor het najaar. Doe er lekker je voordeel mee!

T-shirtjes

In het najaar kan het soms best nog wel eens warm genoeg zijn om heerlijk een t-shirtje te dragen. Sowieso kun je deze kleding items het hele jaar door dragen, want tijdens de koudere dagen draag je er een lekker vest op. Dikke prima als je het ons vraagt, want een t-shirt voor dames combineer je op alles. Of je nu een rokjes persoon bent of je uit te tekenen bent in een skinny jeans…alles kan! Mocht dat t-shirt toch nog te warm zijn, dan kan een dames top ook heel goed.

Flared broeken

Onder je t-shirtje kun je natuurlijk een jeans dragen, maar hoe tof blijven die flared broeken? Een flared broek voor dames is geweldig en blijft leuk en heerlijk om te dragen. Telkens weer komen er nieuwe modellen uit met nieuwe kleuren en printjes. Zo kun je blijven combineren en natuurlijk blijven shoppen!

Tussenjasje

Erg belangrijk is een tussenjasje! Vaak hebben we enkel een dun zomerjasje en een dikke winterjas, maar er tussenin ontbreekt het soms. Zonde, want er zijn ook koude dagen waarbij een dikke winterjas nog veel te warm is. Ga voor een leuke herfstjas en kies een niet te dikke variant. Zo blijf je het warm houden.

Bodywarmer

Is het nog geen weer voor een tussenjas, maar heb je het te koud in je shirtje? Dan is een bodywarmer een leuke optie. Ze zijn sinds vorig jaar weer helemaal in en hip en vooral die gezellige teddy stofjes zijn heerlijk cosy om aan te doen. Ze maken meteen jouw outfit een stukje zachter en knuffeliger.

Sneakers

Slippers ruilen we in het najaar om voor een paar lekkere sneakers. Vaak is het nog te warm voor laarzen en sneakers zijn dan een goed alternatief. Wij houden hiervan, want op sneakers kun je echt hele dagen rondlopen, zonder dat je last aan je voeten krijgt. Gelukkig zijn ze verkrijgbaar in heel veel soorten en kleuren en kun je dus een eindeloze collectie aan sneakers opbouwen zonder dat je dubbele hebt.

Wij hopen je met dit artikel te hebben kunnen inspireren voor leuke kledingitems voor het najaar. Misschien heb je er al of misschien heb je jouw wishlist ermee aangevuld. In ieder geval; shop ze!