Hoewel we nog lekker af en toe kunnen genieten van heerlijk zomers weer staat de herfst ook alweer voor de deur. Voor we het weten is het zover en moeten we een jas gaan dragen. Dat is helemaal niet erg natuurlijk wanneer je een tof exemplaar hebt om te dragen. Hoe zit het met jouw jassen collectie? Ben jij toe aan een nieuwe jas voor de herfst? Wij geven vandaag wat leuke inspiratie!

Gewatteerde jas

Helemaal heerlijk om tijdens de koudere dagen te dragen is een gewatteerde jas. Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en merken, zoals bijvoorbeeld die van Josh V. Een lang model is lekker warm en natuurlijk ideaal om in de winter te dragen, maar kortere jassen zijn ook top! Zwarte of beige gewatteerde jassen zijn favoriet en zul je dit najaar dan ook veel terugzien.


Kort model

Erg leuk en lekker sportief zijn de korte modellen jasjes. Of het nu om een tussenjas gaat of om een dikkere winterjas, een kort model doet het altijd goed! Let wel op, want dit soort jassen zijn niet echt geschikt voor chiquere gelegenheden. Ze zijn bijvoorbeeld niet zo geschikt om op een nette jurk te dragen. Zorg dus dat je kunt afwisselen en meerdere soorten jassen hebt in je collectie om mee af te wisselen op verschillende outfits.

Teddy jas

Erg leuk en helemaal trendy zijn de teddy jassen. Al een paar jaar zijn ze een hit en we snappen dat wel. Het ziet er heerlijk comfortabel uit en het doet lekker knuffelig aan. Dat is precies zoals we de herfst willen doorkomen! Teddy jassen zijn ook lekker casual en dus draag je ze op een skinny jeans, maar ook op een rokje of een leuk jurkje.

Biker jacket

Heel erg sportief zijn de biker jackets. Deze leren jasjes blijven hip en bijna iedereen kan het dragen. Het leuke hiervan is dat ze in heel veel soorten en kleuren komen, dus je hoeft je niet te beperken tot een zwart exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van stijlvol cognac of donkerblauw? Deze laatste twee kleuren kun je namelijk ook heel goed naar kantoor dragen!

Lange jas

Een jas om in te wonen is de lange jas. Het liefst kiezen we hierbij voor een gewatteerde jas, maar ook dit soort jassen kun je in allerlei soorten en materialen kopen. Ze houden je hele lichaam warm en voorkomen een blote rug tijdens het zitten, ideaal!