Ben jij een fanatieke koffiedrinker en kun je niet je dag goed beginnen zonder een lekker kopje koffie? Dan is dit artikel voor jou! Wist je namelijk dat de soort koffie die je drinkt wat over jou zegt als persoon? Bepaalde kenmerken in jouw karakter of leefstijl kunnen jouw koffie bepalen. Natuurlijk kun je het ook omdraaien wanneer je op zoek bent naar een nieuwe koffiesoort, want aan de hand van jouw wensen en leefstijl ontdek je jouw nieuwe koffie!

De vermoeide moeder

Tja, als je moeder bent weet je dat het heel erg vermoeiend kan zijn. Niet alleen overdag, maar wat dacht je van een serieus slaaptekort? Juist, die koffie kunnen we dan goed gebruiken. Sterker nog…hij is onmisbaar! Perfect voor de vermoeide moeder is een lekkere espresso. Deze is wat sterker dan reguliere koffie en geeft een echte energie boost. Perfect om de dag lekker fris en wakker mee te beginnen!

De avontuurlijke moeder

Ben jij een moeder die lekker het avontuur opzoekt? Of dat nu samen met de kindjes is of alleen, leuk is het wel. Het zal er bij jou thuis nooit saai aan toe gaan. Wat koffie betreft ga jij dan ook graag voor heerlijke specialty coffee, zoals hazelnoot karamel, fruit chocolate of een lekkere dark roast. Onze favoriet van Eddy’s Coffee is de Chocolade hazelnoten blend. Deze is perfect voor wanneer je van cappuccino houdt.

Genietmomentje en me-time

Voor de ultieme koffie genieter is er natuurlijk de cappuccino! Jij neemt namelijk lekker de tijd om jouw lekkerste koffie te bereiden en geniet ook van het maken ervan. Het liefst gebruik jij koffiebonen en zelfgemaakte opgeklopte melk. Neem er lekker de tijd voor en geniet van jouw me-time momentje, want dat heb je immers verdiend.

De zwangere vrouw

Zelfs wanneer je zwanger bent kan koffie een eerste levensbehoefte zijn. Maar dan is het natuurlijk wel goed om voor decaf koffie te gaan. De Swiss water decaf bio is een hele lekkere biologische cafeïnevrije koffie die veel gekocht wordt door zwangere vrouwen. Doe er je voordeel mee!

De geen tijd-koffie

Ben je altijd van afspraak naar afspraak aan het rennen en neem je nooit tijd voor jezelf? Dan is jouw koffiemoment een hele snelle en heb je dus ook eigenlijk geen tijd om hem te maken. Deze persoon drinkt het liefst oploskoffie, want dat is natuurlijk zo gemaakt. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar dat is hierbij niet het belangrijkste.

No-nonsense persoon

Drink jij het liefst zwarte koffie? Dan kan het zijn dat jij houdt van minimalisme en je beschikt voor een no-nonsense mentaliteit. Je houdt van lekker simpel en de ‘doe maar normaal, want dan doe je al gek genoeg’ instelling. Helemaal niets mis mee natuurlijk! Jij bent namelijk een persoon die bij velen geliefd is en het met heel veel mensen goed kan vinden. Vaak zijn deze soorten mensen hele sociale mensen.

Dit zegt de koffie over jou!