Dit wil ik je meegeven voor later..

Ik besef me steeds meer hoe snel de tijd gaat. Van het heerlijke knuffelmomentje tijdens de fles tot aan nu, het dametje dat naar de peuterspeelzaal gaat alsof ze naar de grote school gaat. Wat gaat het snel. En daarom wil ik je, ook al ben je nog zo jong, toch wat dingen meegeven voor later.

Blijf jezelf

Ik denk dat dit wel gelijk de belangrijkste les is die ik je wil meegeven. Vanaf baby’tje heb jij al een eigen willetje. Als jij iets wilt zet je net zo lang door tot je het voor elkaar krijgt. Dat doorzettingsvermogen is iets wat van jou is. Ik hoop zo dat je dit altijd blijft doen. Dan kom je vast heel ver in het leven!

Maak fouten, en leer er van

Fouten maken geeft niet lieve Noé, sterker nog maak ze maar! Maar vergeet er vooral niet van te leren. Elke fout is een wijze les voor later.

Geniet elke dag

Elke dag is een nieuwe pagina. En jij, kleine meid, bepaald hoe die pagina er uit komt te zien. Maak er elke dag een feestje van, geniet van alles wat je doet en ik garandeer je dat je een gelukkig mens(je) zal zijn!

pandora armband voor kinderen

Onthoud waar je vandaan komt

Zo blijf je groeien. En om je daarbij te helpen heeft mama iets heel moois voor je. Namelijk een Pandora armbandje met allemaal mooie herinneringen. Zo zit er een bedeltje voor je eerste balletles aan, en Micky en Minie Mouse voor ons reisje naar Disneyland Parijs. Herinneringen zijn zo iets moois, en ik hoop dan ook dat je altijd terugkijkt naar een mooie jeugd vol wijze lessen.

pandora armbandje

Deze sieraden heb ik mogen ontvangen van mijn vrienden bij Brandfield ♥

Luister

Niet alleen naar de juf en naar je ouders. Maar ook naar je vrienden, familie en zelfs onbekenden. Je kunt er zo veel van leren!

Je vrienden

Je vrienden zijn er voor het leven. Wees goed voor ze, maar wees ook realistisch. Vrienden die meer energie kosten dan geven zijn geen vrienden. Steek je tijd en energie in de mensen die je opbeuren wanneer je verdrietig ben, die er in weer in wind voor je staan.

Lieve Noé, ik hou van je!