Wij vrouwen houden van accessoires. Denk aan mooie sieraden, horloges, haarbanden en meer. Onze outfit fleuren we hier meteen mee op en een saai effen shirtje ziet er opeens heel anders uit. Superleuk natuurlijk, maar mocht je nu even niet zo goed weten welke accessoires je bij (bijna) elke outfit kunt toepassen moet je zeker even verder lezen. Wij delen vandaag namelijk de musthave accessoires voor elke moeder!

Als moeder zijnde heb je vaak weinig tijd. We worden echt geleefd door de orde van de dag. Denk hierbij aan de kinderen die naar school of de opvang moeten, het sporten van jezelf en van de kinderen, speelafspraakjes, andere verplichte afspraken, het huishouden en nog veel meer. Vaak komt er ook nog werk bij kijken, dus het is zo gek niet dat we onszelf voorbij lopen. Velen van ons betrappen zich erop dat ze in de ochtend snel maar wat hebben aangetrokken, zonder er echt moeite voor te hebben gedaan. Een matching ketting? Geen tijd voor. Een haarband in een tof kapsel verwerkt? Ook dat kunnen we vergeten. Gelukkig zijn er genoeg andere accessoires die je zo aan hebt of meeneemt en die je outfit lekker opfleuren.

Smartwatch bandjes

Draag jij al een smartwatch? Je ziet deze high tech horloges steeds vaker op straat. Supertof, want ook wij dragen er een. Een smartwatch heeft natuurlijk vele verschillende functies en iedereen heeft een andere reden waarom hij of zij deze draagt. Alle smartwatches (nouja…veel) lijken op elkaar, maar wist je dat je hier jouw eigen draai aan kunt geven? Door een nieuw bandje eraan te bevestigen ziet jouw alledaagse smartwatch er ineens heel stylish uit. Zo kun je hem heel goed matchen met veel van jouw outfits! Neem bijvoorbeeld de Apple Watch bandjes. Deze komen in allerlei kleuren en soorten, zodat je altijd een geschikt bandje hebt voor elke gelegenheid en outfit.

Ringen en oorbellen

Sieraden zijn soms wat lastig wanneer je kinderen hebt. Vooral kleine kinderen en baby’s vinden het leuk om aan bijvoorbeeld kettingen of oorringen te trekken. Sieraden die wel heel goed kunnen zijn knopjes oorbellen en ringen. Hier kan vrij weinig mee gebeuren en ook deze accessoires maken je outfit wat meer af. Ga je voor een statement ring of juist heel subtiel voor want minimalistische ringetjes? De keuze is natuurlijk helemaal aan jou!

Telefoonhoesjes

Omdat we onze telefoon altijd bij de hand hebben is een mooi telefoonhoesje meteen een goed accessoire. Veel mensen hebben meerdere hoesjes, zodat ze hun telefoon altijd op hun mood, het weer/seizoen of hun outfit kunnen aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om een vrij neutraal en stylish verantwoord hoesje te nemen dat bij bijna alles past. Telefoonhoesjes met een koord zie je ook nog steeds terug op straat. Leuk en heel handig als moeder!

Tasje

Wanneer je op pad gaat, neem je dan altijd je hutkoffer mee of een klein tasje? Wanneer je kinderen een bepaalde leeftijd hebben bereikt waarbij je geen luiers etc. meer hoeft mee te slepen kun je gaan nadenken over een mooie tas. Kies er eentje waar wel nog iets in past, bijvoorbeeld die altijd handige toetendoekjes, maar die niet meteen mega groot is. Zo is jouw tas weer een echt mode accessoire!