Een badkamer is iets dat je niet elk jaar gaat verbouwen en dat dus redelijk standaard is. Je moet er immers een aantal jaren mee doen en sommige dingen gaan snel uit de mode. Tegels in trendkleuren is dus niet zo’n goed idee. Wel kun je jouw badkamer heel luxe laten ogen met diverse toffe accessoires. Heb je geen hoe dat moet? Wij vertellen het je vandaag!

1. Kranen

Heel functioneel en tevens ook erg sfeerbepalend voor je badkamer zijn de kranen. Heb je een dubbele wastafel? Dan kun je er helemaal mee pronken, want alles wat in tweevoud komt is gewoon mooier dan een enkele. Zwart sanitair is momenteel helemaal hip en zeg nu zelf…hoe tof ziet een mooie matte zwarte kraan eruit? Kranen kun je gelukkig redelijk eenvoudig vervangen, dus mocht het over drie jaar niet meer zo hot zijn kun je hem altijd nog vervangen voor een ander exemplaar.

2. Wc rol-houder

Nog zoiets wat goed vervangbaar is en waarmee je jouw badkamer net dat tikkeltje next level brengt is de houder voor een wc rol. Ook dit item is onmisbaar en hebben we allemaal in onze badkamer, dus waarom zou je ook hier niet mee uitpakken? Heb je die zwarte kranen van daarnet? Kies dan ook dit item in het zwart. Matcht lekker bij elkaar!

3. Kaarsen

Met kaarsen heb je direct een heerlijke en relaxte sfeer te pakken. Overal in huis overigens, maar dus ook in je badkamer. Wanneer je een momentje voor jezelf hebt en geniet van een maskertje, brand dan een lekker geurkaarsje bijvoorbeeld. Of als je in bad zit, zet er dan een mooie kaars bij. De geur, het licht en de sfeer dat het geeft is heel fijn.

4. Handdoekhouder

Een handdoekhouder is er ook in allerlei soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de standaard zilveren ring of tube tegen de muur, maar ze zijn er ook in luxe uitvoeringen. Kijk eens goed rond en kies iets dat bij de luxe sfeer past dat jij nastreeft voor jouw badkamer. Hang er vervolgens een mooie zachte handdoek in en je krijgt dat echte luxe hotelgevoel.

5. Decoratie

Tot slot decoratie. De één houdt er wel van en de ander niet. Het mooiste is wanneer er weinig decoratie op je badkamer staat, maar wil je toch iets neerzetten kies dan voor één mooi en degelijk stuk. Geen klein prulletje dus, maar iets goed doordachts. Ook kun je ervoor kiezen om dat muurtje in je nis opnieuw te betegelen met bijvoorbeeld mozaïektegeltjes. Staat ook weer onwijs luxe!