De échte designkenners en liefhebbers onder ons mogen dit bijzondere merk niet over het hoofd zien. Gubi is een superluxe designmerk waar je voor tijdloze en altijd originele meubels en accessoires terecht kunt. Hiermee weet je dat je iets in huis haalt wat niemand anders heeft en geef je je woning een enorm stijlvolle boost. Ontdek hieronder welke Gubi meubels zeker in jouw stijlvolle ruimtes thuishoren.

gubi is een Deens meubel designer merk dat al jaren wereldbekend is bij de echte designliefhebbers. Nieuwsgierigheid, moed en intuïtie zijn hun belangrijkste waarden en dat is terug te zien in de designs! Ken je Gubi nog niet? Dan zijn de onderstaande voorbeelden wellicht wel een fijne ‘instapper’ voor je.

Gubi Beetle stoelen; puur natuur in de stijlvolle eetkamer

In een stijlvolle eetkamer horen natuurlijk Design eetkamerstoelen. Gubi komt met een hele unieke lijn eetkamer stoelen die jouw eetkamer zowel een natuurlijke als trendy sfeer meegeven. Deze populaire door GamFratesi ontworpen stoelen geven een elegant en sfeervol beeld. Door de matte kleurtinten creëer je een opvallende maar rustige stijl. Wat deze stoelen zo uniek maken? De vorm! Als je goed kijkt kun je zien hoe de designer de vorm van de stoel heeft afgeleid van de anatomie van een kever. Een must-have voor de natuur en designliefhebber dus!

Gubi Multi-Lite vloerlampen; creëer dimensie in de woonkamer

Voor wie een unieke, effectvolle vloerlamp voor in de woonkamer zoekt is de Multi-Lite vloerlamp een echte aanrader. De kap heeft een bijzonder design dat verschillende illusies wekt. Zo zie je een de voorkant van de lamp een mooie ronde kap met ‘verdiepingen’ in een perfecte verhouding (satisfying!) maar zie je aan de zijkant van de lamp weer een hele andere dimensie. Dit bijzondere ontwerp van Louis Weisdorf past werkelijk in elke woonkamer thuis en is verkrijgbaar in de klassieke kleuren goud, zilver of een nog uniekere mat-zwart met goud combinatie.

In patroonparadijs met Gubi Paradise bank

Als je graag opvallende en unieke patronen in huis haalt past de Gubi Paradise bank echt bij jou. Deze zeer unieke bank zal het middelpunt van de aandacht zijn in de woonkamer. Dit niet alleen door de zeer opvallende en vrolijke patronen, maar ook door de ‘tegenstrijdige’ eenvoudige vorm. Ontwerper Kerstin Holmquist heeft zich bij dit ontwerp zowel ontfermt over de uniekheid en het opvallende karakter, maar heeft daarnaast ook extra aandacht besteed aan vriendelijkheid en zachtheid voor in de woonkamer.