Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Last van een gevoelige en geïrriteerde huid? Dermasence heeft de oplossing! Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion zijn producten die te gebruiken zijn voor de gevoelige huid en voor verschillende huidaandoeningen. Ik heb zelf psoriasis en was heel benieuwd wat de producten voor mij konden betekenen. Vandaag deel ik mijn ervaring met Dermasence!

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Over Dermasence

Dermasence is een medische huidverzorging, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Het biedt ondersteuning en hulp bij huidproblemen. De producten van Dermasence bevatten een hoogpercentage aan farmacologische werkzame stoffen die bewezen effectief zijn.

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Dermasence Vitop Forte

Dit product is jouw redder in nood als je last hebt van irritatie, jeuk en zwelling bij droge huid of eczeem. Vitop Forte is op basis van wede-extract (een oude medicinale plant) met groene thee en aloë vera. Door de combinatie van deze producten komt de gevoelige en geïrriteerde huid tot rust. De crème is nog slim ook, want het bootst het ;aagje talg van de huid na waardoor het de huid beschermt en irritatie voorkomt.

Ik breng een kleine hoeveelheid dagelijks aan op mijn psoriasis de crème voelt ligt aan op de huid en trekt snel in. Hierdoor kan ik het product ook goed voor mijn handen gebruiken omdat ik daar helaas ook zichtbare plekken van psoriasis heb. De crème ruikt vrij neutraal. Jeuk en roodheid verdwijnt en ik heb hier echt baad bij. Ik heb Vitop Forte nu 4 weken dagelijks aangebracht en mijn huid waar psoriasis zit is een minder tot bijna niet meer rood, geen jeuk en schilvers. Hierdoor oogt en voelde me huid zichtbaar rustig en gezonder.

Dermasence Vitop Forte is verkrijgbaar voor €19,50

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Dermasence Polaneth Lotion

Heb je snel last van jeuk of is je huid gewoon gevoelig dan is Dermasence Polanth Lotion jouw lifesaver. Het product word ook veel gebruikt tegen insectenbeten en zonneallergie. Dit laatste heb ik ook soms vooral op mijn borstkas. Dus met de zon van de afgelopen tijd kon ik het goed testen.

De inhoud is zeer veel in de tube zit 200ml en is zuinig in gebruik. Ik heb het alleen na het zonnen gebruikt tegen mijn zonneallergie. Jeuk verminderde direct en ook de geïrriteerde huid nam in de loop van de tijd af. Ook de geur van dit product is vrij neutraal.

Door 3% polidocanol werkt de lotion als een lokale pijnstiller om (pijnlijke)jeuk te verzachten. De crème werkt verkoelend en helpt de huid tegen uitdroging. Wat mij betreft een ideaal product na het zonnebaden.

Dermasence Polaneth Lotion is verkrijgbaar voor €19,50

Dermasence Vitop Forte & Polaneth Lotion

Als je eczeem hebt of een huidaandoening zoals ik krijg je vaak hormoonzalf om het te onderdrukken. Ik heb zeker baad bij hormoonzalf en zal het altijd wel moeten blijven gebruiken maar te veel is niet goed. Hormoonzalf beschadigd de huid en maakt de huid dun. Omdat ik toch graag mijn huid wil helpen en ondersteunen zijn de producten van Dermasence ideaal met zichtbaar resultaat.

Ben jij al bekend met Dermasence?