Dat Delilah Cosmetics prachtige producten heeft is wel duidelijk. Na de Pure Light Compact Powder van Delilah dacht ik niet dat ik dat ik het juweeltje uit de collectie wel had gehad. Maar niets bleek minder waar toen ik een prachtige lipstick en lipgloss ontving. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Delilah is een high end make-up merk gericht op vrouwen van verschillende leeftijden, en met elk huidtype, die zich mooi willen voelen en dit ook willen uitstralen. De verpakking straalt luxe en kwaliteit uit en dat is iets wat Delilah ook echt waar maakt. Alle producten zijn dermatologisch getest en zijn daarnaast dierproefvrij. Ook is het milieu erg belangrijk voorhun en daarom worden alle producten milieubewust geproduceerd.

Delilah Ultimate shine lipgloss Jewel 3104

Normaal gesproken draag ik niet vaak lipgloss. Maar voor een feestje maak ik altijd graag een uitzondering. Zeker als ik dan deze prachtige lipgloss van Delilah kan dragen! De kleur Jewel is een subtiele nude/bruin tint met zoals de naam al zegt een prachtige glimmer. De lipgloss blijft niet zo enorm lang zitten (denk aan 2 uur), en is wat plakkerig. Maar het viel mij wel op dat hij heel fijn en soepel aanbrengt. Qua verpakking is hij net zo prachtig als alle andere Delilah producten. Een mooie rosé gouden afwerking straalt echt pure luxe uit!

Delilah 1

Delilah Cream lipstick brink 3205

Aan cream lipsticks heb ik nooit genoeg. En zeker met de zomerse feestjes in aantocht is de kleur Brink een perfecte aanvulling aan mijn stash. Brink is een prachtig fel roze tint met een creamy finish. Het viel mij op dat de lipstick mooi lang blijft zitten en daarnaast ook heel erg fijn aanbrengt. Hij glijd als het ware over je lippen. Door de voedende ingrediënten droogt hij mijn lippen niet uit. Ik ben echt te spreken over de creamy lipstick!

Delilah  swatch
Zoals je je misschien wel kunt voorstellen ben ik enorm te spreken over de lipgloss en lipstick van Delilah Cosmetics. Net als alle andere producten die ik van dit merk heb kun je ook van deze twee verwachten dat het echte musthaves zijn!
Wat vind jij van deze pareltjes?
Handtekening Jamey