Een goede concealer is voor mij echt onmisbaar. Ik heb al snel last van donkere kringen onder mijn ogen en zie er dan vermoeid en futloos uit terwijl dat vaak niet het geval is. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe favoriete concealer van Delilah Cosmetics zien. Kijk je mee?

Fade Away Future Resist Concealer 2

Future Proof

Future proof is een een producten lijn van Delilah Cosmetics die de huid beschermd en daarnaast tekenen van huidveroudering tegen gaat. Deze producten zijn verrijkt met krachtige antioxidanten, een SPF en actieve natuurlijke ingrediënten.

Fade Away Future Resist Concealer 3

Fade Away Future Resist Concealer

Alleen de verpakking is al to die for. Zoals ik je al vertelde in mijn review over de Delilah Lipstick heeft Delilah Cosmetics echt een uitstekende smaak als het gaat over de verpakkingen. De Concealer zit in een rosé gouden pen met aan de onderkant een klik knop. Door de klikken komt er een beetje concealer naar het kwastje waarna je het mooi kan aanbrengen onder je ogen of op een ander plekje die je wilt concealen.

Fade Away Future Resist Concealer 1

 

De Fade Away Future Resist Concealer is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de kleur stone. Deze heeft een gele ondertoon. De concealer is erg fijn bij het aanbrengen. Je hebt maar een paar puntjes nodig om die lelijke wallen weg te werken! De substantie is ook erg “romig”, daarmee wil ik zeggen dat hij absoluut niet dun is maar ook niet te dik.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Voor het aanbrengen heb ik maar 1 klikje nodig. Na het klikken breng ik een aantal kleine stipjes aan onder mijn ogen. Vervolgens wrijf ik de concealer zacht uit onder mijn ogen zodat het mooi kan blenden met mijn eigen huid.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De producten van het prachtige merk Delilah Cosmetics zijn zeker niet voordelig en ook niet heel makkelijk verkrijgbaar. De Fade Away Future Resist Concealer kost maar liefst €32,50. Maar ik vind hem echt elke cent waard! Je kunt de producten van Delilah Cosmetics op dit moment alleen bestellen via de shop in Engeland. Dat betekend dat de verzendkosten dus ook wel wat aan de hoge kant zijn. Maar zoals ik al zeg, het is het absoluut waard!

Gebruik jij ook een concealer om je wallen te verbergen?

Nieuwehandtekening