Liefde op het eerste gezicht. Dat is het gevoel dat ik kreeg toen ik voor het eerst een persbericht onder ogen kreeg over Delilah Cosmetics. De strakke verpakking, de prachtige kleuren, ik kon er geen genoeg van krijgen! En nu mag ik een prachtige lipstick van Delilah Cosmetics reviewen! Benieuwd waarom ik er zo enthousiast over ben? Lees dan verder.

Delilah Cosmetics

Delilah Cosmetics is een luxe cosmetica merk dat oorspronkelijk uit Engeland komt. Delilah is de naam van een geboren verleidster die voorkomt in de Bijbel. Een passende naam voor een luxe cosmeticamerk. De verpakking van Delilah is te herkennen aan de luxueuze metalen details. Als eerbetoon aan de Engelse roots van het merk hebben de meeste producten een Koninklijke roségouden verpakking. Het symbool, de lichtroze Delilah roos, staat in Groot-Brittannië voor ware schoonheid. Kortom, alles wijst op een echt britse achtergrond.

Delilah Cosmetics 5

De Colour Intense Cream Lipstick die ik heb mogen ontvangen heet Stiletto. Stiletto is een prachtige knal roze kleur waar je absoluut mee gaat opvallen. Zoals de naam al laat blijken is het een hele rijke cream lipstick. Het aanbrengen is ontzettend fijn want de lipstick glijd als het ware over je lippen en laat een perfecte glans achter. Het voelt erg hydraterend aan, stiekem doet het mij een beetje denken aan mijn Labello zo zacht dat hij aanbrengt.

Delilah Cosmetics 4

Delilah Cosmetics 2

Wat ik erg leuk vind aan de verpakkingen van Delilah zijn de rosé kleurige accenten. Ik ben echt een sucker voor rosé kleurige verpakkingen, sieraden en tasjes en dan kan er natuurlijk geen Delilah lipstick in dit rijtje ontbreken. Ook heeft de lipstick het logo in de lipstick staan. Dit vind ik altijd zo mooi gedaan! Het straalt echt luxe uit vind ik.

Delilah Cosmetics 1

De producten van Delilah zijn in Nederland te koop bij Schoonheidssalon Lorelei, Babassu en Beautysalon Tour of Beauty. Online bestellen kan ook, alleen rekenen ze 20 pond aan verzendkosten. De Colour Intense Cream Lipsticks kosten €30 per stuk en zijn echt elke cent waard!

Was jij al bekend met het merk Delilah?

Nieuwehandtekening