Vorige keer heb ik jullie al wat meer verteld over hoe ik mijn blog promoot. Vandaag wil ik jullie graag nog wat tips geven. Benieuwd naar het vervolg op “hoe promoot jij je blog”? Lees dan snel verder!

Ik vond het erg leuk om alle lieve reacties te lezen op het eerste deel van de Hoe promoot jij je blog reeks. Gezien jullie erg veel leuke reacties hadden op mijn visitekaartjes leek het mij leuk om jullie ook te laten zien hoe ik mijn “nieuwe” visitekaartjes wil maken.


Het is je misschien niet helemaal ontgaan maar in het voorjaar heb ik de website een restyling gegeven. Het werd tijd om een professionelere lay-out te gaan gebruiken en daarom is het ook belangrijk om mijn visitekaartjes hier op aan te passen. Gezien ik nog meer dan 100 oude kaartjes had liggen wou ik hier mee wachten. Maar het stapeltje word al minder dus tijd om vast te gaan ontwerpen!

naamloos

Wat moet er op mijn visitekaartjes komen?

Mijn NAW gegevens (naam, e-mail, telefoonnummer en eventueel adres)
Mijn social media kanalen
Natuurlijk de URL van mijn blog
Een foto van mij op de voorkant
Het logo van Beauty Unboxing

Nou hoor ik je misschien denken, waarom een foto? Heel simpel, ik wil dat mensen MIJ herkennen. Een logo is natuurlijk ook erg belangrijk. Maar voor mij is gebleken uit ervaring dat ze mij herkennen aan de foto op het kaartje. Let er wel op dat je een goeie foto gebruikt in hoge resolutie.

visitekaartjes 1

Nou is niet iedereen even goed in Photoshop. Hoe maak je je kaartjes dan? Nou heel simpel, via drukwerkdeal.nl kun je heel makkelijk zelf je visitekaartjes ontwerpen. Je kiest een template en zet daar jouw gegevens en eventueel foto in. Vergeet niet een dikke kwaliteit papier te kiezen. Dit is niet alleen steviger maar ziet er ook professioneler uit.

Ik ga nog even verder met het ontwerpen van mijn nieuwe visitekaartjes en dan laat ik snel mijn visitekaartjes drukken. Hopelijk heb je wat aan mijn tips gehad!

Wat zou je volgende keer willen lezen in “Hoe promoot jij je blog” deel 3?

Handtekening Jamey