Vandaag laat ik jullie 3 leuke decoratie ideeën zien voor de woonkamer en maak je ook nog eens kans op €25 shoptegoed om jouw woonkamer op te fleuren!

Less is more, tenminste dat hoor je vaak. Ik ben het er niet altijd mee eens. More kan namelijk ontzettend leuk zijn mits je het in balans houd. Ik laat je graag drie van mijn favorieten interieur stijlen zien. Kijk je mee?

decoratie pastel

Pastel tinten

Veel van mijn favoriete interieur stijlen komen samen met pastel tinten. Het straalt rust en een soort “clean” stijl uit waar ik zelf erg van houd. Wol, zachte stoffen en natuur producten gaan prachtig samen met pastel tinten als mint groen, poeder roze of zacht geel. Denk bijvoorbeeld aan een wollen poef of een quote schilderij. Ik blijf het een tijdloze stijl vinden, wel zie je deze stijl meer terug bij vrouwen dan bij mannen. Maar goed, ook daar is een mouw aan te passen.

decoratie koper

Koper trend

De koperen accessoires en wire baskets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook ik ben er voor gevallen, het is namelijk zo leuk te combineren! Wel ben ik van mening dat je bij deze trend het less is more principe in je achterhoofd moet houden. Persoonlijk vind ik een strak wit interieur met koperen accessoires echt helemaal geweldig!

decoratie ibiza

Ibiza style

Ook dit is een interieurstijl waar ik helemaal vrolijk van word. Zachte kleuren gecombineerd met wat fellere tinten, strand hout, en veel tierelantijntjes. Een Ibiza geïnspireerde woonkamer is over het algemeen een stuk drukker dan de woonkamers hierboven. Het leuke aan deze stijl is  dat eigenlijk alles mag. Felle kleuren gecombineerd met pastel tinten, verschillende soorten texturen. Het kan allemaal!

In mijn huis zie je vooral een combinatie van Pastel en Koper. Hier heb ik eerder al een interieur artikel over geschreven die je hier kan terugvinden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zoals ik al zei heb ik ook nog een leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk €25 shoptegoed van Emob.eu weggeven! De winnaar word over 2 weken gemaild.

Hoe maak je kans?

  • Volg Beauty Unboxing en Emob op Facebook
  • Laat mij weten welke interieurstijl het beste bij jou past

Welke woon decoratie stijl past het beste bij jou?

Nieuwehandtekening