SAMSUNG CAMERA PICTURES

De December Blux Box is er! Dit keer kwam hij op kerstavond binnen. Een welkom kerst cadeautje al zeg ik het zelf. Ook deze Blux Box is weer een ware verassing. Kijk je mee?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Blux staat voor Be Lux. In de Blux Box zitten maandelijks 4 tot 6 producten. En het is alsof de tijd is gevlogen want het is al weer tijd voor de December Blux Box! In de box zit altijd een soort menu kaartje. Daarin staat een korte inleiding van Mari en  informatie over de producten. Laten we snel kijken wat er in deze December box zit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Harvey Prince Mini parfum Roller 8.8ml

Nog geen twee maanden geleden kreeg ik dit lekkere parfum rolletje ook al in de Blux Box van November. Ik dacht eigenlijk dat het een dubbele was maar dat is het helemaal niet! Het is namelijk de geur HELLO. En vorige keer zat de geur Signature in de box. Deze parfum is iets frisser en zal zeker ook in mijn toilettasje mee gaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mesauda Cosmetics – Tiger’s Eye

Dit is echt een beauty of niet?! Het is een mooi bruin/brons/goud kleurige gebakken oogschaduw. Mesauda Cosmetics is een Italiaans merk die ik persoonlijk nog niet eerder ben tegen gekomen in een beauty box. Zoals je een beetje kan zien op de swatch zit er een hele fijne glitter in en is het naar mijn mening een perfecte oogschaduw voor dagelijks gebruik.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bergman Beauty Care – Cleansing Care Purification Mask 

Toen ik ging googelen schrok ik wel even. Dit masker kost namelijk fullsize ruim €60! Ik ben erg benieuwd wat voor een wonder middeltje dit is dus. Het is wel een heel klein tubetje dus ik vraag me af hoeveel je nodig hebt van dit masker. Maar we zullen het binnenkort eens rustig testen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

BelláPierre Cosmetics – Volumizing Mascara 

Een mooie mascara is nooit verkeerd. Het merk BelláPierre ken ik al een tijdje door andere beauty boxen waar wel eens het een of ander van het merk in zat. Helaas gebruik ik geen mascara maar er zijn zat mensen in mijn omgeving die ik hier erg blij mee zal maken!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Al do Vandini – Handcrème trio

Met deze droge vliegen de handcrèmes bij mij de deur uit. Iedereen komt altijd aankloppen bij mij als het om handcrème gaat. Gelukkig heb ik een enorme voorraad en komen deze ook echt wel weer van pas. Het zijn 3 verschillende soorten. Een Aroma (gegeurde), een Hydro (hydraterende) en een voedende handcrème. Voor iedere hand dus wat!

december Blux Box 1

Ik ben erg blij met de December Blux Box. Het is een erg veelzijdige box met voor iedereen wel iets leuk! Van skincare tot make-up. Echt een top box!

De Blux Box kost €14,95 per maand inclusief verzending en is maandelijks opzegbaar. Het is ook mogelijk om een abonnement voor meerdere maanden af te nemen. Wil je meer weten over de Blux Box, neem dan even een kijkje op Bluxbox.nl.

Wat vind jij van de December Blux Box?

Nieuwehandtekening