Review Décaar Foam Cleanser & Serum

Met de kracht van de natuur wilt het salon merk Décaar, iedere huid weer gezond maken. Het is merk is vrij nieuw en is in 2017 op de markt gekomen met twee lijnen en behandelingen. De missie van het merk is om producten te ontwikkel om veel uiteenlopende huidproblemen te verbeteren. Vandaag laat ik jullie een uitgebreide review zien van Décaar Foam Cleanser & Serum. Lees je gauw mee?

Décaar Delicate Serum

Décaar Delicate Serum

Décaar Delicate Serum

Het delicate serum ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Het serum is verzachtend en hydraterend en heeft een zeer hoge concentratie waardoor het direct een kalmerend effect heeft op, roodheid jeuk en ontstekingen.

Ik breng het tweemaal daags aan op een gereinigde huid. Het serum smelt snel samen met de huid en laat geen trekkerig gevoel achter. Je voelt gelijk dat je huid zacht aan voelt en het vocht gehalte van de huid een boost krijgt! Inmiddels is helaas dit serum op maar heb hem trouw elke dag gebruikt.

Ik zag zowel op korte termijn als op langer termijn effect. Mijn huid zag er rustige en gezonder uit, wat mij weer wat beetje meer zelfvertrouwen gaf. Ik kan ook in mijn dagelijkse routine geen serum weg denken en deze is echt mijn favoriet!

De producten van Décaar worden veelal in salons gebruikt met de daarbij behorende behandelingen. Ook is er de mogelijkheid om de producten online te kopen.

Décaar delicate serum is online verkrijgbaar bij Décaar Shop voor €55,80 30ml

Décaar Foam Cleanser

Décaar Foam Cleanser

Het reinigen van je huid is zo belangrijk en ook dit doe ik tweemaal daags heel trouw. Naast reiniging met make-up removers, miccelair water etc. gebruik ik daarna ook een foam cleanser. Dit geeft mij nét wat schoner en frisser gevoel en intensiever. Deze heerlijke foam cleanser van Décaar gaat net iets verder dan andere merken. Hij is geschikt voor de meest gevoelige huid, verwijderd talg, make-up resten en zorgt dat de huid weer in balans komt.

Ik gebruik ongeveer twee pompjes per keer voor mijn hele gezicht. Het schuimt goed en heeft een hele zachte frisse geur. Na dat ik het aangebracht heb op mijn gezicht haal ik het met lauw water er weer vanaf. Ik gebruik de foam wel in combinatie met een reinigingsborstel.

In de foam zitten ingrediënten zoals;

Aloë Barbadensis – Dit is één van de meest werkzame stoffen die helpt bij huidproblemen, huidveroudering en werkt kalmerend en huidirritaties verminderen.

Ureum – Is een ingrediënt die ervoor zorgt dat het vocht in de huid vastgehouden word en geeft dus optimaal hydratatie. Ureum zorgt voor het verdwijnen van overtollige huidschilfers. Kortom dit ingrediënt zorgt er dus voor dat de huid weer zacht en soepel aan voelt.

Décaar foam cleanser is online verkrijgbaar bij Décaar Shop voor €36,00

Décaar Foam Cleanser & Serum

Décaar waterfles

Extra cadeau

Naast deze twee mooie producten kreeg ik ook nog een hele gave water fles. Hier kan veel water in en water is natuurlijk goed voor de huid.

Conclusie

De Décaar Foam Cleanser & Serum hebben mij verrast. Ik heb een hele gevoelige huid en hierbij heb ik totaal geen last van irritatie gehad, dat zegt mij alweer hoe zacht deze producten zijn. Sowieso heeft mijn huid veel baad bij natuurlijke huidproducten. Ten tweede zag ik vrij snel resultaat, mijn huid werd rustige en voelde soepel en zacht aan.

Gebruik jij weleens salon huidverzorgingsproducten?