SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deauty Box is back! Nog niet zo heel lang geleden was de Deauty Box maandelijkse routine voor mij, maar helaas hield dat op. Gelukkig zijn ze weer terug van weggeweest en kan ik jullie met veel plezier de eerste Januari box laten zien! Lees je mee?

Zoals we gewend zijn zat er weer een mooie menukaartje in de box met wat meer informatie over de producten en hoe de box tot stand is gekomen. Maar genoeg gekletst! Laten we snel kijken wat er in de comeback box zit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de box die ik ontving zaten de volgende producten..

Dove DermaSpa summer revival (€7,99)

1454315262119
Oh wat zal mijn moeder hier blij mee zijn! Ik zelf ben niet zo’n fan van kleurende bodylotions. Omdat mijn huid erg droog is krijg ik heel snel vlekken, maar mijn moeder gebruikt dit soort producten met regelmaat dus haar maak ik vast wel blij!

Vita Verde oogpads (fullsize, waarde €4,49)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naar deze wattenschrijfjes ben ik erg benieuwd. Het pakje heeft 30 vochtige pads die vochtig zijn door korenbloesemwater. Dit zou er voor moeten zorgen dat je ogen minder puffy worden. Het klinkt erg fijn in iedergeval!

T. LeClerc mascara volume effet bloom (€22,00)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wat een mooie verpakking he! Het deed me een beetje denken aan mijn Dior mascara. Helaas gebruik ik geen mascara meer maar aan het borsteltje te zien is het wel echt een hele fijne mascara. De mascara zou voor een flinke volumeboos moeten zorgen en een mooie krul maken. Het is helaas geen waterproof mascara.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Body&Bess hand lotion (€12,50)

1454315288792
In de winter vliegt de handcreme er bij mij altijd doorheen. Ik heb namelijk erg snel last van die vervelende kloofjes en heb daarom ook altijd een tube creme in mijn handtas. Dus Deauty Box, thanks! Hier weet ik zeker wel raad mee!

Sampar crazy cream – nude (€10,50)

Deauty Box 2
Altijd leuk een sample! De Sampar crazy cream is een BB cream die de huid verzorgt, egaliseert en beschermt tegen UV straling.

FABY nagellak (€4,33)

Deauty Box 3
Wat leuk! Een nagellak in een van mijn favoriete kleuren. De kleur heet unknown Dimension en is een mooie donker grijze kleur met een cream finish. Dit lakje is dierproefvrij en ook nog eens goed voor het milieu. Ik heb het merk nog niet eerder gezien maar wie weet komt hier nog wel binnenkort een review over!

Deauty Box 1

Ik vond het een hele leuke box deze maand. Ik moet wel toegeven dat het geen mega speciale box is. Stiekem had ik dit wel verwacht omdat het natuurlijk de eerste box weer is sinds de Deauty Box weer terug is in Nederland, maar goed wellicht hebben ze hier express voor gekozen. Wil jij ook een Deauty Box bestellen? Ga dan even naar de site van Deauty Box. De maandelijkse beauty box kost €14,- per maand inclusief verzending.

Welke beautybox ontvang jij elke maand?

Nieuwehandtekening