Bij ons thuis heb ik het geluk dat Bram al het strijkwerk doet. Maar ik heb genoeg vriendinnen die allemaal elke zondag netjes de overhemden van hun vriend staan te strijken. Voor deze vrouwen heb ik nu de ultieme tip! Lees je mee?

Hoe gek ik ook op mijn vriend ben, strijken doe ik niet. Niet alleen omdat ik het niet leuk vind om te doen. Maar vooral omdat ik het voor elkaar krijg om alles kapot te strijken. Ik ben er van overtuigd dat het ligt aan de strijkbout. Toch denkt Bram hier anders over. Ik heb inmiddels al zo veel topjes (van mijzelf) weg kunnen gooien omdat ik er een brandgat in had gestreken. Daarom heeft Bram bij ons thuis besloten al zijn overhemden voor het werk zelf te strijken.

shutterstock_250385539

Nou ken ik zelf genoeg meiden die netjes overhemden staan te strijken voor hun vriend. En voor hen heb ik zoals ik al zei een tip! Er is tegenwoordig namelijk een hele leuke webshop waar ze mannen overhemden verkopen die ook nog eens kreukvrij zijn!

hemdvoorhem-eterna-1

Het grote voordeel is dat deze rechtstreeks uit de was kunnen worden opgehangen en vervolgens niet meer gestreken zouden hoeven worden. Nou moet ik eerlijk bekennen dat Bram ook een aantal strijkvrije overhemden heeft maar die toch nog strijkt. Hij is wat dat betreft echt een perfectionist. Het minste kreukje en hij gooit hem het liefst weer terug in de was.

Maar bij Hemd voor Hem scoren alle mannen heel makkelijk online een mooi overhemd die ze niet nog eens elke keer hoeven te strijken. Best fijn voor de jongens en mannen die niet zo goed zijn in strijken toch? En daarbij, mannen zijn al niet van die shoppers vaak, dus voor hen is het al helemaal makkelijk dat je zo’n blouse lekker online kan bestellen.

hemdvoorhem-michaelis-overhemd-10

Nou dacht ik gelijk, zo’n strijkvrij overhemd zal wel wat kosten. Toch valt het echt reusachtig mee. Je hebt al een mooi licht getailleerde blouse onder de €50. En gezien ze ook nog eens een leuke aanbieding hebben op de Marvelis overhemden (3=2) ben je al helemaal goedkoop uit voor een paar mooie nette blouses! Scheelt je weer mooi tijd en kun jij lekker op de bank hangen in plaats van bergen strijkwerk wegwerken!

Doe jij ook al het strijken in huis? Of doet jouw vriend dit allemaal netjes zelf?

Handtekening Jamey