Op het gebied van beauty blijft er elk seizoen weer genoeg bijkomen. Maar wat zijn nou dé lipstick musthaves van dit moment? Ik laat je ze zien!

j5472x3648-02159

Rimmel Londen The Only 1 Matte Lipsticks

Ook deze winter zijn matte lippen hot! Of je nou voor een felle knal kleur of een zachte nude tint gaat. De nieuwe collectie met Matte Lipsticks van Rimmel Londen staat wat mij betreft boven aan het lijstje met Musthaves. Ze zijn niet alleen ontzettend hydraterend maar hebben ook een enorm goed pigment. De kleuren spatten echt van je lippen af.

j5472x3648-02162

De Rimmel Londen the Only 1 Matte Lipsticks zijn verkrijgbaar in 4 prachtige tinten waarvan 2 heel fel, en 2 zachte nude tinten. Alle kleuren hebben een matte finish en drogen niet uit.

#700 Trendsetter (bruin nude)

Ben jij een echte fashionista? Dan kan je natuurlijk niet zonder een bruine nude tint. Overigens is het ook een een bijzonder goede dupe van een hele bekende MAC lipstick.

#500 Take The Stage (rood oranje)

Wanneer je een hot date hebt is deze knaller echt een musthave. Geen enkele man kan fel rode matte lippen weerstaan.

#810 The Matte Factor (bessenrood)

Met de kleur “the matte factor” kan je nooit mis gaan. Het is een prachtig rood/roze tint die vrijwel iedereen staat. Door de matte finish heb je in één keer een classy look.

#200 Salute (roze nude)

Salute is de perfecte nude kleur voor dagelijks gebruikt. De kleur is niet te aanwezig maar maakt elke look af.

j5472x3648-02170

Zoals de swatches al laten zien is de pigmentatie echt ge-wel-dig! Je hoeft het maar 1 keer aan te brengen en je hebt er zo 5 uur plezier van. De Rimmel Londen The Only 1 Matte Lipstick kosten €11,99 per stuk. Mocht je ze alle 4 willen scoren, bestel dan nu 2+2 gratis!

Wat vind jij van de nieuwe The Only 1 Matte Lipsticks? Ben jij ook al verkocht?

Handtekening Jamey