Zoals je wellicht al vaker hebt gelezen op mijn blog, ben ik de laatste tijd erg fan van design meubels. Dit keer ga ik niet in op grote meubels, maar juist op een wat kleiner meubel; de salontafel. Wellicht eentje waar je niet direct aan denkt wanneer je gaat interieur shoppen, maar wel eentje die je zeker niet mag vergeten! Een salontafel zorgt voor een bepaalde sfeer in de woonkamer en maakt een set samen met je bank en/of stoelen. Kijk je mee naar mijn favoriete design salontafels van dit moment?

Er zijn vele verschillende soorten Design salontafels. Dat is natuurlijk alleen maar fijn, zo kun jij precies kiezen wat bij jouw interieur past. Ga je voor industrieel, modern, strak of landelijk? Belangrijk is dat je bij het kiezen van een salontafel goed kijkt naar jouw wensen. Sommige tafels zijn handig en hebben veel ruimte, anderen zijn wat kleiner en onpraktischer. Kijk naar jouw levensstijl en interieur en pas daar je wensen op aan. Natuurlijk zijn er ook tal van andere manieren om design terug te laten komen in je interieur, zo heb je ook Design tafels en eettafels.

Design salontafels
design salontafels

Tijd voor mijn persoonlijke favorieten. Zelf vindt ik de salontafels van het merk Notre Monde erg mooi. Het doel van de designer van Notre Monde is functionaliteit en luxe met elkaar te verbinden en dat stralen de meubels dan ook uit. Elk product wordt als kunstwerk behandeld en voorzien van een handtekening zodat deze authentiek blijft. Voor in mijn huis zou ik gaan voor de Notre Monde Nesting Coffee Table, set van 2. Deze set heeft 2 tafels, een grotere en een kleinere. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook erg handig. Je hebt voldoende ruimte om dingen te plaatsen op de tafels. Door de bronzen afwerking, vind ik hem ook erg apart!

Zou jij een design salontafel in huis willen?

Handtekening Jamey