De zomer is weer in volle gang, het weer is heerlijk en dat betekent dat je ook de zomerse outfits weer uit de kast kunnen. Maar met een warme zomer voor de boeg vind ik het altijd heerlijk om nieuwe outfits te scoren. In dit artikel deel ik de leukste zomeroutfits van dit moment. Zodat jij ook helemaal goed voorbereid de zomer in kan gaan!

Effen T-shirts met een klein hartje

Een leuke trend deze zomer zijn de effen T-shirts met een klein hartje. Je hebt ze in verschillende kleuren en designs maar het is een leuk item. Zelf vind ik het leuk om zo’n shirt te combineren met een korte spijkerbroek om echt een zomerse outfit te maken. De leukste Effen T-shirts met een klein hartje heb ik gevonden bij Winkelstraat.

De midi jurken zijn weer terug

Ieder jaar zijn er wel andere lengtes en designs populair en dit jaar is het weer mijn favoriet: de midi jurk. Een jurk die tot net boven de knie komt. Sommige jurken tot boven de knie kunnen snel tuttig zijn maar er zijn ook genoeg stoere midi jurken. Je kunt een midi jurk goed combineren met leuke sandalen of als je de outfit echt stoer wilt maken met sneakers. Voor moeders zijn midi jurken ook ideaal want ze zijn naast mooi ook nog eens praktisch.

Het badpak voor langs het zwembad

Zelf verkies ik al jaren een badpak boven een bikini want ik voel me daar een stuk fijner in. Maar de laatste jaren merk ik dat de badpakken steeds meer terug komen en ook dit jaar mag een badpak niet ontbreken in jouw kast. Je kunt natuurlijk een badpak gewoon dragen als je gaat zwemmen maar ook als outfit. Gecombineerd met een leuk shortje of een rokje kun je een badpak vaak heel goed combineren. Het voordeel is dat je een badpak dus voor twee verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Altijd een goede aankoop dus!