Het is erg lastig om telkens weer leuke cadeaus te verzinnen voor onder de kerstboom. Cadeaus zijn vaak erg persoonlijk, dus het moet wel iets zijn wat diegene ook echt leuk vind. Een echte zoektocht vaak! Om je op weg te helpen, vind je in dit artikel een aantal cadeautips voor mannen én vrouwen. Lees je mee?

Een warme sjaal

Een sjaal is in de winter onmisbaar. Daarom is een sjaal ook altijd een goed cadeau om te geven aan zowel een man als een vrouw. Daarnaast zijn sjaals ook altijd een makkelijk cadeau om te kopen. Je vindt ze op vele webshops en in vele winkels in de stad. Voor heren sjaals zou ik persoonlijk kiezen voor een rustige kleur, of met een kleine print zoals een ruit. Voor vrouwen sjaals mag het vaak wel wat gekker, met bijvoorbeeld een panterprint of vele verschillende kleuren.

Sieraden voor de vrouw

Sieraden zijn vaak een persoonlijk cadeau, maar met een minimalistisch sieraad zit je altijd goed. Simpele oorbellen of een rustig armbandje of kettinkje zijn makkelijk te combineren en passen bij iedere vrouw. Kies bijvoorbeeld deze gouden ronde oorstekers van Isabel Bernard, of deze gouden oorstekers in v-vorm. Isabel Bernard is echt een perfect merk voor iedere vrouw die dol is op gouden sieraden. Weet je niet of iemand van goud of zilver houdt? Probeer dit dan voorzichtig te polsen. Niets is zo vervelend als de verkeerde kleur cadeau geven.

Sokken

Sokken zijn een echt trenditem op dit moment. Voor heren heb je bijvoorbeeld de bekende sokken met gekke printjes. Deze kun je o.a. vinden bij Happy Socks of bij de H&M mannenafdeling. Voor vrouwen zijn momenteel glittersokjes of sokjes met een subtiele print erg populair. Vooral wanneer je nog een stukje been ziet, kun je dit mooi oplossen met een sokje. Een praktisch maar vooral ook leuk cadeau!

Wat is jouw ultieme cadeautip voor mannen en vrouwen?