Het festivalseizoen is alweer in volle gang. En daarbij horen natuurlijk ook de bijbehorende fashion trends. Ik kwam onder andere op de website van OTTO terecht en heb wat leuke outfits samengesteld. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Een van de trends die je elk jaar terug ziet komen is de Boho “Ibiza” stijl. A little bird told me dat ze er in Ibiza een hele andere stijl op na houden, maar zoals wij Hollanders de Ibiza stijl kennen vind ik ook helemaal tof hoor! Wat dacht je van deze lace jurk van OTTO. Het jurkje bestaat uit twee delen, een onderjurk en het jurkje zelf. Met een paar leuke slippers of sandalen maak je het helemaal af! 

I see through you..

Een andere trend is naar mijn idee erg gewaagd. Ik heb het over de see through rage. Tijdens Coachella zag je het al veel voorbij komen. De lange vesten, jurkjes, topjes en zelfs rokken die door schijnen. Zelf zou ik het niet zo snel dragen, maar dat is meer omdat ik niet zo’n gewaagd type ben. Ben je niet zon stuntelaar op hakken als ik? Dan is het geweldig leuk om zoiets te combineren met mooie hakken. 

Short, shorter, shortest!

Ook de shorts zijn helemaal hot. Hoe korter hoe beter. Maar moeders die dit lezen, ik snap jullie rillingen helemaal. En trust me, mijn dochter hoeft over 14 jaar ook echt niet aan te komen met shorts en hotpants. Maar voor de volwassen dames onder ons die dit een leuke look vinden zou ik zeggen: go for it! 

Voor mij is de eerste look het prettigst. Maar ik moet zeggen dat ik een see through vest ook erg leuk vind. Ik zou het liefst een leuke combi van alle drie de looks maken. En op die manier toch leuk en comfy voor de dag te komen! Ga jij dit seizoen ook naar wat leuke festivals?

Wat vind jij van de festival looks en trends van 2018?

Handtekening Jamey