Het zomerseizoen komt er weer aan en dus is het tijd voor wat leuke en zomerse inspiratie voor dat dagje strand. Hoewel we het ons nu nog niet zo goed kunnen voorstellen met het sombere en herfstachtige weer is het toch al april. Voordat we het weten zitten we op het strand te genieten en natuurlijk willen we dat wel in stijl doen. Met deze fashion inspiratie voor een dagje strand ben jij er straks helemaal klaar voor!

Op naar het strand!

Wij houden van het strand, het strandgevoel en het strandleven. Of dat nu aan de Nederlandse kust, bijvoorbeeld in het heerlijke Zeeland is, of in het buitenland aan één van de costa’s of nog verder weg…een dagje strand is altijd een goed idee voor dat heerlijke zomergevoel. Natuurlijk ga je er niet in je spijkerbroek heen, want je kleding moet praktisch, lekker makkelijk en niet al te warm zijn. Een lekker flowy shirtje met een goede shorts is altijd goed. Deze dames broeken komen in allerlei modellen en kleuren, dus je kunt lekker mixen en matchen ermee.

Zwemkleding

Natuurlijk mag een leuke bikini of badpak niet ontbreken. Elk jaar zijn er weer leuke trends op het gebied van dames zwemkleding, maar een goed shaping badpak is natuurlijk elk jaar weer een hit. Badpakken zijn al jaren een hit en er worden heel veel mooie modellen in gelanceerd. Denk aan dat shaping badpak, maar ook de hoog uitgesneden varianten, de badpakken met een lage rug en zelfs badpakken met cut outs. Zorg er met kinderen voor dat je wel iets praktisch draagt waarin je ook goed kunt bewegen. Je moet ermee kunnen rennen wanneer één van je kinderen ervandoor gaat of een zandkasteel kunnen maken in het zand.

Een mooie strandjurk is ook echt een goede investering. Wanneer je even wat over je bikini of badpak wilt dragen om bijvoorbeeld een drankje te gaan doen bij die gezellige strandtent of om een ijsje te halen voor de kids is dit heel handig. Je trekt hem zo aan en ook zo weer uit. Een strandjurk dient lekker dun te zijn en wat losser te zitten. Zo krijg je hem ook makkelijk uit en is het lekker luchtig.

Tot slot mogen een stel lekkere slippertjes niet ontbreken. Denk eraan dat ze nat moeten kunnen worden, dus vermijd de luxe slippertjes met leer. Het zou natuurlijk zonde zijn dat die na een dagje strand al kapot zijn. De rubberen teenslippers zijn ideaal, lekker compact om mee te nemen en lekker licht. Ook zijn ze in allerlei kleuren en motiefjes verkrijgbaar, zodat je ze kunt matchen met die strandjurk of jouw badpak/bikini!