Iedere vrouw heeft wel een aantal basics in haar kast hangen. Items die perfect overal bij passen, of altijd handig zijn om te hebben om je outfit compleet te maken. Vandaag laat ik je een aantal hele toffe basics zien die ook in jouw kast moeten hangen!

Laten we eerst met wat casual basics beginnen. Voor het wat koudere weer zijn truien en vesten altijd goed. Vooral 1 in een basic kleur die overal mee te matchen is. Mijn go-to kleur is dan ook al snel grijs. Zwart vind ik snel te somber, en een felle kleur past helaas niet altijd overal bij. 

Een goede jeans!

Een goede jeans is ook ontzettend belangrijk. Zorg er dan ook voor dat je (minimaal) 1 paar goed zittende jeans in je kast hebt liggen. Een donkere jeans met een goede pasvorm is voor mij echt onmisbaar. Ik let vooral op de hoogte van de broek omdat high waisted mij persoonlijk mooier staan, maar dit kan natuurlijk verschillen per postuur. Kijk dan ook goed naar wat er bij jou het beste zit.

Het zit hem in de lengte..

Nog zo’n musthave! Een jas als deze past bij iedere outfit. Ik heb er zelf zo een in het roze, maar deze ruit jas staat heel hoog op mijn verlanglijstje!? Door de lengte van de jas creëer je ook optisch meer lengte. Ben je zelf niet zo lang, ga dan voor een iets korter model.

Little black dress

Voor een avondje uit, een etentje, of een hot date is een Little black dress ideaal. Voor zo’n go-to jurkje zou ik persoonlijk een niet te kort model nemen. Een te lange jurk geeft wat meer een gala gevoel, een te korte jurk op je date zorgt misschien voor verwachtingen die niet je bedoeling zijn. Boven de knie is daarom voor iedere gelegenheid goed.

Alle outfits die ik  nu heb laten zijn zijn van Open32. Mocht je lekker warm binnen willen shoppen, neem dan een kijkje in de webshop van Open32! Hopelijk heb je iets gehad aan mijn tips! Heb jij deze basics ook al in jouw kast hangen?