Ken je het merk Vingino nog? Ik weet nog wel van vroeger dat dit merk super stoere jeans had voor kids. Ik was toen zo dun als een spriet waardoor ik nergens slaagde, maar bij Vingino was het altijd raak. Nu mocht ik voor Noé ook lekker even shoppen bij Vingino. Benieuwd welke outfits ik scoorde? Lees dan snel verder.

Ik dacht altijd dat Vingino enkel kleding voor de grotere kids had. Maar wat blijkt, ze hebben een ruime keuze aan Vingino babykleding voor jongens en meisjes. En zoals ik eigenlijk al wel verwachtte is dit een hele stoere collectie. Denk hierbij aan wat donkerdere kleuren en stoerdere prints. Ik moet eerlijk bekennen dat ik normaal nooit hele donkere kleuren voor Noé haal. Donkerblauw is dan ook wel een beetje een uitzondering voor mij. Tot ik deze collectie zag.

Noé groeit als kool. Ik heb daarom ook de gekozen kleding iets ruimer besteld. Lees: in maat 80. Hopelijk heeft ze er dan zo de hele winter nog plezier van. In totaal heb ik 2 broekjes, 2 shirtjes en een jurkje besteld. Hoewel de collectie erg stoer is ingestoken hebben ze wel roze in de collectie. Het is dan ook geen wonder dat ik het roze shirtje en roze broekje gelijk heb besteld.

De lipjes print op dit shirtje is van een soort glitterend goud opgedrukt. Op het broekje komt dit printje ook terug. Past dus perfect bij elkaar!

Het tweede outfitje is zwart en bestaat ook weer uit een broek en shirtje met lange mouwen. De tekst print op het shirtje is erg zacht. Grappig vind ik dat! Op de broek zitten allemaal witte stipjes. Dit broekje past dus ook zeker bij andere outfits!

En als laatste heb ik ook nog het meest girly lookje gekozen die ik kon vinden in de webshop. Namelijk een jurkje! Naast dat hij zoet roze is zit er ook een soort tutu aan vast wat het meisjes-achtiger maakt! Deze hou ik nog even geheim voor jullie want hij is helaas nog wat groot. Maar reken er maar op dat je hem voorbij gaat zien komen op instagram!

Ik vind het zo leuk om te zien dat zo’n stoer merk als Vingino ook toch een paar girly looks heeft! Wat vinden Julie van deze outfits?