Elke zomer komen er weer een hoop heerlijke geuren op de markt. Sommige bekender dan de ander. Daarom heb ik een aantal heerlijke zomerparfums op een rijtje gezet voor je. Welke past het best bij jou?

Lancaster L´Eau de Soin

Naast dat dit een heerlijke zwoele zachte geur is voor de zomer is deze parfum ook probleemloos te dragen in de zon. Veel parfum kun je niet dragen in de zon omdat je er lelijke pigment vlekken aan kunt over houden. Maar van een merk als Lancaster viel natuurlijk te verwachten dat hier speciaal rekening mee is gehouden. Ze staan niet voor niets zo goed bekend om hun zonnebrand producten.

Jil Sander SUNPOP!

Een van mijn andere favorieten van deze zomer is SUNPOP arty pink van Jil Sander. Een heerlijke bloemige zomer geur. Met een hint van jasmijn, tiaré bloesem en vanille. Naast deze roze variant is er ook een groene en koraal kleurige flacon.

CK One Summer

Ook Calvin Klein heeft een heerlijke zomer parfum uitgebracht. Genaamd: CK One summer. Met de helder blauwe flacon krijg je gelijk zin in de zee en het strand. De geur wordt omschreven als citrus, kruidig, fruitig. Klinkt dat niet verfrissend?

Jil Sander Softly

Mijn laatste favoriet is er nog een van Jil Sander, Softly. De parfumeur Nathalie Lorson vond het belangrijk om een geur te creëren die de geest zou kalmeren door haar stralende top, pure hart en muskachtige basis. En dat is haar perfect gelukt. Hoewel ik deze geur ook prima het hele jaar door zou kunnen dragen is dit ook wel echt een aanrader voor de zomer.

Hopelijk heb je nu wat inspiratie kunnen opdoen voor jouw perfecte zomerparfums. Een goede parfum kan een wereld van verschil maken. Let echter wel goed op met het zonnen wanneer je parfum draagt. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je lelijke pigment vlekken krijgt en dat zou uiteraard zonde zijn!

Handtekening Jamey