Trends, ga jij er in mee? Wij niet altijd, want het beste is uiteraard om te doen waar jij zelf blij van wordt. Natuurlijk is het leuk om wel met bepaalde dingen mee te gaan, zeker wanneer het je inspireert en bij je past als persoon. Daarom gaan we het vandaag hebben over de haartrends van dit voorjaar, want er zitten een paar toffe trends tussen! Wat onze favoriet is? Dat lees je zo!

Mooie krullen

Krullen zijn en blijven een dikke hit als het gaat om haartrends. Je kunt er ook gewoonweg niet omheen. De krullen kun je makkelijk maken met een goede krultang, maar ook zoals je dat misschien al op mijn instagram kanaal hebt gezien met een simpele scrunchie. Deze laatste methode heeft wat meer tijd nodig (je slaapt ermee) en werkt dus niet wanneer je overdag last minute die mooie krullen wilt. De BaByliss Curl Secret is bijvoorbeeld een dikke tip, zeker wanneer je niet zo handig bent met een echte reguliere krultang. Deze BaByliss tool haalt elk haarplukje in de tool en krult dit automatisch. Handig!

Mermaid Hair

Nog zo’n mooie trend is Mermaid Hair. Dit zijn kleinere plukjes die je als vlechtjes ingezet hebt en dit föhnt of ermee gaat slapen. Eenmaal eruit krijg je mooie golfjes in je haren. Het ziet er heel erg leuk en beachy uit wanneer je het over je hele haren doet. Ook kun je kiezen voor een iets subtieler resultaat en af en toe een plukje hiermee bewerken. Zo blendt je het door je ‘gewone’ haar. Deze trend is onze favoriet!

Lekker nonchalant

De ‘just out of bed look’ is altijd goed, ook dit voorjaar. Hiervoor hoef je echt geen uren voor de spiegel te staan en in de weer te gaan met allerlei tools. Kam het even goed door, doe er eventueel een product in voor wat body en klaar ben je. Het fijne van dit kapsel is dat je niet bang hoeft te zijn dat het uit model raakt, zelfs niet bij een briesje.

De Slick Bun

De knot is praktisch en wanneer goed toegepast ook nog eens heel mooi. De Slick Bun is een knot die glad naar achteren is gemaakt. Dit doe je makkelijk met een kam en eventueel product. Mochten je haren van nature wat textuur hebben, kun je dit altijd nog glad maken met een stijltang van bijvoorbeeld ghd. Zet de knot goed vast zodat hij ook de hele dag blijft zitten waar hij zit.

Extra lang

Tot slot is extra lang haar de trend. Wat je ermee doet moet je natuurlijk zelf weten, al is Mermaid Hair hierbij wel heel gaaf. Of krullen, losse krullen, golfjes etc. Als het maar lang is! Lang haar bescherm je het best met een stel goede producten, zoals een hittebeschermer, een repair spray en een UV beschermer in de zomer. Zo breekt het niet snel af, waardoor je haar langer en langer wordt.