Elke beauty blogger zal het beamen, de badkamer is haar domein. Het is dan ook niet zo gek dat deze ruimte van alle gemakken voorzien moet zijn. Benieuwd hoe mijn droombadkamer er uit ziet? Lees dan snel verder.

Ik zal vast niet de enige beauty blogger zijn die de meeste tijd van de dag spendeert in de badkamer. Het is in ons huisje (naast mijn blogkamer) mijn favoriete ruimte in huis. Niet alleen omdat we er een gigantische spiegel hebben hangen maar ook omdat een groot deel van mijn beauty stash ligt. Helaas is ons huisje opgeleverd met een kale badkamer en hadden wij op het moment van de verhuizing geen bak geld liggen om deze te renoveren. Toch hebben wij het heel leuk kunnen maken door een mooie douchecabine te plaatsen en wat mooie badkamer meubels voor een prikkie te scoren.

Mijn droom badkamer!

Maar op de planning staat nog steeds om de badkamer te renoveren. Dus waarom zouden we er niet gelijk een heus beauty paleis van maken!? Ik heb voor mezelf even op een rijtje gezet waar deze droom badkamer aan moet voldoen.

Het aller aller aller belangrijkste is voor mij de spiegel. Deze moet groot zijn zodat ik in ieder geval mijn bovenlichaam goed kan zien en dus ook mijn haren makkelijk kan doen voor de spiegel. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er een kleine vergroot spiegel hangt zodat je ook goed je poriën kan bekijken en makkelijker een strakke wing liner kan tekenen.

Wat ik ook erg fijn zou vinden is een dubbele wasbak. Zo heeft Bram ook een eigen plekje en kan ik lekker mijn kant helemaal inrichten zoals ik wil zonder elke keer zijn gel en scheerspullen aan de kant te moeten leggen. En als laatste wil ik dolgraag een mega regendouche. Niets is lekkerder dan onder een waterval aan water je haren te wassen!

Hoe ziet jouw droom badkamer er uit?

Handtekening Jamey

afbeeldingen van Shutterstock