swirlamp-zonder-watermerk

De moeilijkste beslissingen die we hebben moeten maken tijdens het verhuizen waren over wat voor een verlichting we wouden in het huis. Lampen zijn er in zo veel verschillende soorten en maten en vormen dat je soms gewoon echt door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig kwam ik de vrolijke lampen van Swirlamp tegen en mag ik ook een van mijn lieve lezers blij maken! Lees je mee?

swirlamp collage

De Swirl lampen zijn super makkelijk zelf in elkaar te zetten en in verschillende kleuren te krijgen. Een Swirlamp bestaat uit 3 onderdelen. Een LED lamp, een snoer en 30 plastic Swirl platen. Om te beginnen moet je eerst de lamp in elkaar zetten. Zelf heb ik de instructie video aangezet en ben gelijk aan de slag gegaan. Je klikt in feite gewoon de plastic plaatjes in elkaar en uiteindelijk krijg je dan de mooie bol.

YouTube video

Als je de bol eenmaal in elkaar gezet hebt moet er natuurlijk nog een snoer in. Ook hier heeft Swirlamp een handige instructie video van gemaakt. Een kind kan de was doen!

YouTube video

De Swirlampen zijn onderverdeeld in drie categorieën, de basics, de hippe prints en de kleurthema’s. De Basics zijn de modellen die bestaan uit één kleur met een diameter van 42cm. Door verschillende pakketten hiervan te combineren ontstaan de kleurthema’s. Wat mijn vriend er leuk vond was de mogelijkheid om een LED lamp met afstandsbediening te gebruiken. Zo kan je de lamp namelijk met een afstandsbediening in verschillende kleuren instellen!

WINACTIE

Naast dat ik natuurlijk ontzettend blij ben met mijn eigen lamp voor het nieuwe huis mag ik ook één van jullie blij maken! Wil jij ook een Swirlamp Totaalpakket t.w.v. €38,85 winnen?

Wat moet je doen

♥ Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres
♥ Like de Facebookpagina van Swirlamp en Beauty Unboxing

Uiteraard mag je me ook op andere social media kanalen volgen zoals Instagram en Twitter, maar dit is niet verplicht.

DE WINACTIE IS GESLOTEN. Gefeliciteerd Tamara TS!

Toch zelf een leuke Swirlamp bestellen of cadeau geven met de feestdagen? Je hebt al een Basic lamp voor €17,95.