Het is al weer een hele poos geleden dat ik een ” nieuwe” beauty box heb ontvangen. De Beautybox is natuurlijk een van de aller bekendste op de markt op dit moment. Tijd om die ook maar een te reviewen dus! Kijk je mee?

Onder de beautybox fanaten is de originele Beautybox natuurlijk allang bekend. Maar voor mij is het al lang geleden dat ik deze heb ontvangen. En om eerlijk te zijn komt dit vooral omdat er zo veel verschillende tegenwoordig zijn. Ik vond het dan ook super leuk toen de postbode de nieuwe Beautybox kwam langs brengen.

Het eerste wat ik tegen kwam in de nieuwe Beautybox is de Batiste Cherry droogshampoo. Sinds kort ben ik echt helemaal fan van droogshampoo. Het zorgt er bij mij voor dat mijn haar een stuk meer volume krijgt en niet meer zo glad is. Vooral als ik mijn haar net gewassen heb is het heel erg stijl en glad waardoor ik er bijna niets mee kan doen. Een beetje droogshampoo doet dan bij mij echt wonderen!

Ook zit er een prachtige rode Eye en Lip liner van SuperLooks in de kleur 29 in de box. Nou zou ik hem echt niet gebruiken als eyeliner maar eerder als lipliner. Zou jij een knalrode eyeliner dragen?

In de box vind ik ook een knal oranje oogschaduw pan in de box van het merk Lord & Berry. Met het merk ben ik altijd wel erg tevreden omdat ze echt prachtige producten hebben, de kleur dit keer is echter niet helemaal mijn smaak. De kleur heet 4456 Seta Anya.

Verder vond ik nog een van mijn all time favorites, het wonderpotje van Oriflame. In dit wonderpotje zit een lippenbalm die ik vroeger altijd had. Je kunt deze niet alleen voor je lippen gebruiken maar ook bijvoorbeeld voor wondjes en droge nagelriemen. Echt een musthave!

En als laatste zat er ook (weer) een mascara van het merk BeeBee Cosmetics in de box. Zelf gebruik ik dit nooit omdat ik wimperextentions draag.

Ik ben gek genoeg toch erg blij met deze box. Het wonderpotje en de droogshampoo maken mij erg blij! Helaas vond ik het oogschaduw kleurtje en de mascara wat minder aan de box maar goed, die pech hebben we allemaal wel eens. De Beautybox is te bestellen op beautybox.nl en kost €14,95 per maand.

Wat vind jij van deze box? De moeite waard of zou jij hem laten liggen?

Handtekening Jamey