Gezien mijn zusje nu lekker aan het rondreizen is in Florida leek het mij leuk om de 4 mooiste plekken en activiteiten op een rijtje te zetten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Een hele tijd geleden hebben wij een rondreis door Florida gemaakt. Ik was toen nog maar een jaar of 14 volgens mij. Maar afgelopen week is mijn zusje weer de grote oceaan over gestoken om opnieuw Florida te verkennen samen met haar vriend. Dat gaf mij het idee om nog eens even terug te blikken en de 4 mooiste plekken in Florida op te sommen.

water-287156_1280

Florida Keys

De Florida Keys is een hele grote groep met kleine eilandjes. Het weer is er altijd goed en je hebt altijd uitzicht op de zee. Om van het vaste land naar de eilanden te komen moet je over een mega lange brug. Het is jammer dat je daar niet even rustig kan stil staan midden op de weg want het uitzicht op zee is er echt fenomenaal!

large

Kennedy Space Centre

Het Kennedy Space Centre ligt 55 kilometer buiten Orlando en is het belangrijkste centrum voor alles wat met ruimtevaart te maken heeft. Het doet je bijna denken aan een museum, maar toch ook weer niet. Je kunt er alles zien en leren over ruimtereizen maar ook zijn er een hoop activiteiten en tentoonstellingen.

1-DSC_1194

Party in Miami!

Een reis naar Florida en niet feesten in Miami? Dat kan natuurlijk niet. Dagelijks zijn er poolparties, feesten en nachtclubs open. Het is echt een walhalla voor alle party animals! Mocht je nou echt wat spectaculairs willen doen, zoek dan ook eens een Rooftop Bar op.

WhatsApp-Image-20160727

En natuurlijk… Disney!

Denk je nu aan Disneyland Parijs? Doe het dan maar x6! In Florida zitten namelijk maar liefst 6 Disney parken. Zo heb je het Magic Kingdom park, Epcot, Hollywood Studios, Animal Kingdom en ook nog 2 waterparken. Voor alle leeftijden is er dus wel iets te doen. 1 tip: Neem hier echt een week de tijd voor (minimaal) want anders kan je echt niet alle parken zien.

Naast Florida zijn er nog veel meer prachtige staten waar je heen kunt voor een rondreis Amerika. Toch blijft Florida mijn favoriete staat. Het prachtige weer, de zalige stranden en alle leuke dingen die je er kunt doen. Wie wilt er nou niet gelijk een vliegticket boeken?!

Nieuwehandtekening