Cushion foundations zijn in Azië al jaren niet meer weg te denken. Toch kennen wij deze manier van foundation in Europa nog niet zo heel lang. Gelukkig heeft L’Oréal Paris daar nu eindelijk verandering in gebracht! Benieuwd naar de  Cushion foundation? Lees dan snel verder!

Cushion Foundation 5

L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Dewy glow foundation

De L’Oréal Paris Nude Magique Cushion foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren. L’Oréal Paris claimt dat dit dé nieuwe manier van aanbrengen voor een frisse, egale teint met een stralende, dauwachtige gloed is. De foundation breng je aan met het kussentje (cushion) die er bij zit en vervolgens breng je de foundation deppend aan op de huid. Daarna meng je de foundation met je huid, dit kan met een kwast maar natuurlijk ook gewoon met je vingers.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De verpakking vind ik echt helemaal geweldig. Het doet me echt denken aan de cushion foundations die ik al eens heb gezien uit Korea. De glimmend lila verpakking ziet er enorm schattig uit en zodra je de compacte doos opent zie je het kussentje in zitten en een fijne spiegel. Als je vervolgens het klepje opent zie je een sponsje die gedrenkt is in foundation. Je hoeft maar heel zacht over de spons te gaan en je hebt al genoeg foundation! Erg zuinig in gebruik dus.

Cushion Foundation 4

Cushion Foundation 2

Het aanbrengen is wel even wennen. Ik was al snel geneigd om te veel foundation op mijn kussentje te nemen. De deppende beweging zorgt er voor dat je niet te veel aanbrengt. Ik heb zelf de kleur 07 gebruikt. Deze is niet te licht voor mijn huid maar ook niet te donker. Wel vind ik de dekking niet helemaal geweldig. Nou heb ik in principe ook niet heel veel foundation nodig, maar voor mensen die een wat rommeligere huid hebben kan ik mij voorstellen dat een goede dekking erg belangrijk is. De foundation is voor bijna alle huidtypes geschikt. Heb je een hele droge huid? Dan zou ik toch kijken naar een iets vettere foundation.

Cushion Foundation 12

TIP!
Het kleur nummer staat alleen op een plakkertje die je er af haalt als je de verpakking open wilt maken. Hij staat dus nergens meer op de compact zelf. Schrijf dus even met een pen of stift op de onderkant welke kleur het is anders sta je volgende keer weer te zoeken naar de juiste kleur.

De prijs van de L’Oréal Paris Nude Magique Cushion Dewy glow foundation is ook zeker schappelijk. De foundation kost namelijk €17,99 en is bijna bij elke drogist te koop. Daarnaast kan je ze ook online scoren bij Bol.com.

Nieuwehandtekening