Het is jullie vast niet ontgaan dat wij onlangs verhuisd zijn. Maar wij zijn natuurlijk niet alleen verhuisd, onze kat Puma is ook mee gegaan en ook voor hem hebben wij een nieuw interieur gehaald. Benieuwd hoe zijn huisje er uit ziet? Lees dan snel verder.

IMG_7109

Om te beginnen waren wij en Puma volgens mij ook wel klaar met zijn lelijke saaie kattenbak. Al een tijdje zat ik te zoeken naar een moderne maar ook praktische kattenbak en kwam uiteindelijk bij de Curver kattenbak uit. Deze heeft naast een super strak design ook een hele fijne lade waardoor je het kattengrind heel makkelijk kan vervangen. En het mooie is dat er in de bak ook een soort deurmatje zit waardoor Puma rustig even zijn pootjes kan vegen voor hij de woonkamer weer in loopt.

YouTube video

Puma is een lieve maar ook wel luie kat. Hij slaapt altijd liever dan dat hij aan het rond rennen is. Het liefst ligt hij de hele dag op de bank in het zonnetje. Alleen werden wij een beetje gek van alle haren en halen in de bank dus hebben we voor Puma een eigen kussen gehaald waar hij heerlijk op kan liggen. We zijn nog wel een beetje aan het testen waar we hem neer gaan leggen want hij heeft toch wel zijn favoriete plekjes inmiddels gevonden.

IMG_7112

Wij hebben geen mandje voor Puma genomen omdat hij hier toch niet in gaat liggen. Hij verkiest keer op keer de bank of een lekker dekentje. Deze zachte kussen is dan toch wel een uitkomst dachten wij. Ook staat hij gewoon leuk bij het interieur. Dat geld ook voor de Curver kattenbak. Naast dat hij natuurlijk ontzettend praktisch is staat het ook een stuk leuker bij het interieur dan de lelijke paarse oude bak die we voorheen hadden.

Curver kattenbak 1

Heb jij ook een kat? Heeft jouw kat ook een eigen interieurtje?

Nieuwehandtekening