Vandaag heb ik wel iets heel speciaals. Ik mocht namelijk van The Retro Family een Retro platenspeler uitproberen! En omdat ik helemaal verkocht ben mag ik ook nog eens een van mijn lieve lezers blij maken met een Crosley Platenspeler t.w.v. €128! Mee doen aan de winactie? Lees dan snel verder!

Onlangs werd ik benaderd door The Retro Family met de vraag of ik het leuk zou vinden om een echte Retro platenspeler te testen. En laat het nou toevallig zo zijn dat ik al een hele poos zat te twijfelen om een platenspeler aan te schaffen. Niet alleen omdat ik het heerlijk vind om de oude platen eens op te zetten, maar ook omdat het zo enorm leuk kan staan in je interieur!

Processed with VSCO with hb2 preset

Crosley Executive Platenspeler

De platenspeler heeft een prachtig design. De koffer is gemaakt met en houten behuizing die vervolgens is afgewerkt met een soort linnen stof. Dit geeft de speler een super leuke retro look die eigenlijk wel in ieder huis leuk zou staan. De koffer komt inclusief de benodigde kabels en andere benodigdheden om gelijk wat leuke platen aan te kunnen zetten.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Een andere leuke bijkomstigheid is dat de Crosley Executive Platenspeler ook gebruikt kan worden om je LP’s om te zetten naar MP3. Je kunt simpel je laptop aansluiten aan de platenspeler en zo alle liedjes overzetten naar een MP3 bestand. Zo kan je alle oldschool muziek ook onderweg naar je werk of in de trein luisteren.

Processed with VSCO with hb2 preset

img_2446

Zoals je kunt zien is Puma ook al fan van de Crosley Executive Platenspeler. En als jij nou denkt WOW! Die wil ik ook wel in mijn woonkamer hebben staan, dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag namelijk dezelfde platenspeler aan een van jullie weggeven!

Wat moet je doen?

– Volg mij op Facebook of Instagram
– Deel de winactie met al jouw vrienden op Facebook of Re-gram de foto op instagram.
Vergeet mij niet te taggen of gebruik #beautyunboxingWIN zodat ik kan terugvinden dat je hebt meegedaan.
– Laat een reactie achter met jouw favoriete old school plaat.

img_2452

Ik zal de winnaar over 2 weken mailen, vergeet dus niet een reactie te plaatsen met een geldig e-mail adres. Mocht je nou niet kunnen wachten, neem dan zeker eens een kijkje bij de Retro platenspelers van The Retro Family voor meer mooie platenspelers!

Ik hoop dat jullie deze winactie net zo gaaf vinden als ik! Veel succes allemaal!

Handtekening Jamey