1456215270544

Matte liquid lipsticks, zijn oprecht dé hype te noemen van het afgelopen jaar. Ook dit jaar zijn deze vloeibare matte lipsticks niet meer weg te denken en één van de merken die erom bekend staat is Colourpop. Vandaag laat ik drie kleuren zien welke ik onlangs heb weten te bemachtigen.

1456215358177

Colourpop is een budget merk uit Amerika. Helaas voor verzend Colourpop niet naar Nederland en moet je wat dat betreft mazzel hebben dat je iemand kent uit Amerika of dat je meedoet met een groepsorder. Door middel van dit laatste heb ik een aantal matte liquid lipsticks kunnen kopen waar ik ontzettend blij mee bent. In het totaal heb ik vijf kleuren gekocht waarvan ik er vandaag drie laat zien.

1456215413427

De liquid lipsticks zitten verpakt in witte doosjes wat ik zelf voor een budget merk erg netjes vind. De lipsticks zelf zitten in een vergelijkbare verpakking als een lipgloss of andere liquid lipsticks zoals die van Anastasia Beverly Hills. In het totaal krijg je 3,2 gram aan product, genoeg om enige tijd mee vooruit te kunnen.

De kleuren die ik vandaag laat zien zijn Bumble, Avenue en Solow. Het assortiment qua kleuren is bij Colourpop erg groot, er zit wat dat betreft voor ieder wat wils tussen. Je brengt de liquid lipstick aan met een applicator wat ik persoonlijk prettig en nauwkeurig vind werken. De lipsticks drogen al vrij snel vrij matte op.

Colourpop 145621518036

Van links naar rechts zie je: Bumble, Avenue en Solow. Zoals je kunt zien drogen de lipsticks erg matte op. Ik was met name erg benieuwd naar het draagcomfort en hoelang de kleuren zouden blijven zitten. Hieronder zal ik per kleur een full face foto laten zien.

Bumble

Ik begin met Bumble. Bumble is een typisch oud roze met een vleugje bruin erin wat je tegenwoordig erg veel ziet en wat erg geliefd is. Zoals je kunt zien op de foto is de lipstick extreem matte qua finish. Met name Bumble voelt ook erg droog aan op mijn lippen, iets te droog naar mijn smaak naar alle eerlijkheid. De kleur vind ik overigens wel erg mooi!

Avenue

Mijn favoriet van deze drie kleuren is Avenue. Ik moet dan ook wel toegeven dat ik dol ben op rood dus dat zal er wellicht ook wat mee te maken hebben. Toch vind ik Avenue net even wat fijner aanvoelen op mijn lippen, iets minder droog in ieder geval. Voor een donkere rode kleur als deze blijft Avenue prima op zijn plek. Wel kan de lipstick langs mijn liprand wat gaan bloeden maar dat is een kwestie van even bijwerken. Een aanrader deze kleur!

Colourpop Solow

Als laatste Solow en dat is denk ik mijn minst favoriete van de vijf die ik in het totaal heb gekocht. Dit komt echt door de kleur zelf welke ik voor mij iets te barbie roze vind. Koele roze tinten staan mij toch wat minder goed en dat is ook bij Solow het geval. Het is lastig want je kunt Colourpop niet real life, tenzij je naar Amerika gaat, swatchen en moet je uitgaan van afbeeldigen op het internet. Ook Solow voelt minder droog aan dan Bumble en blijft net als de overige kleuren prima op zijn plek zitten.

Zoals ik eerder aangaf ik Colourpop goed betaalbaar. De Ultra Matte Lip kost $ 6,00 per stuk en dat is echt een hele vriendelijke prijs voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Wel zijn ze redelijk droog en daar moet je dus wel tegen kunnen.

handtek ellen