Afgelopen zondag was het zo ver. De dag waar vele kappers en hairstylisten op hebben zitten wachten. De Coiffure Awards 2015 gala uitreiking! En ik mocht daar bij zijn.

Voorheen werden de Awards altijd uitgereikt in de Amsterdam RAI. Maar dit jaar werd het weer “thuis” in Studio21 te Hilversum gehouden. Een prachtige knusse locatie al zeg ik het zelf. Uiteraard stond ik netjes op tijd aan de rode loper om alle BN’ers te fotograferen. Prachtige haar creaties en bijzonder mooie jurken kwamen er voor bij. Het is dat ik mijn camera voor mijn gezicht had, anders zag iedereen mij kwijlen haha.

 

 

Het Coiffure Award Gala uitreiking is echt een trekplijster voor alle kappers, pers en BN’ers. Gelukkig was ik niet de enige blogger die aanwezig was, Mascha van Beautygloss was er ook en wat zag ze er prachtig uit! De hele avond werd gepresenteerd door niemand minder dan Humberto Tan, de nummer 1 presentator van Nederland. Best gek eigenlijk want hij heeft natuurlijk geen haar. Maar zoals hij zelf al uitlegde “de Coiffure Award uitreiking word georganiseerd door Schwarzkopf “….*wink wink*. Alleen genomineerd zijn is al een eer uiteraard. Maar natuurlijk zijn er ook winnaars. De meest opvallende voor mij waren deze.

    • Hairdresser of the Year: Arjan Bevers van Avanti Kappers, Helmond

      • Newcomer of the Year: Indyra van Gastel van Hairdealer, Breda

      • Pers Award: Hester Wernert – Rijn van MOGEEN, Amsterdam

    • Consumer Award: Pem Meulendijks van TOP Kappers, Helmond

Voor alle winnaars en foto’s kun je op de site van Coiffure Award kijken.

Wat voor mij helemaal het toppunt was was dat ik (geheel onverwachts) ook aan een tafel mocht zitten! En niet zomaar een tafel, ik werd geplaatst naast Marijke Helwegen en Jacques d’Ancona! En om het niet nog spannender voor mij te maken zaten er aan de tafel naast mij Kim Feensta, Sylvana Simons en Henkjan Smits! Ik heb mijn ogen uitgekeken die avond en echt van elk moment genoten. Zo heb ik RTL Boulevard regelmatig langs onze tafel zien komen om onder andere Sylvana en Marijke te interviewen. De welbekende vraag  ‘hoe lang heb jij over je haar gedaan? of wie is je kapper?’ zijn meerdere keren voor bij gekomen.

 

 

Naast dat alle winnaars bekend werden gemaakt werd de avond ook gevuld met een prachtige show vol dans, zang en een fashion show. Daarnaast werd er tussen de uitreikingen door een heerlijk diner geserveerd. Ik heb een heel apart voorgerecht mogen eten, namelijk zalm sashimi met drop. Een hele aparte combinatie maar desondanks heerlijk!

 

 

Voor alle genomineerden en winnaars, van harte gefeliciteerd! En ik wil de heren van Schoon den Boer PR bedanken voor deze geweldige avond! En hopelijk tot volgend jaar!

Wat vinden jullie van de Coiffure Awards?

handtekeninglichtroze

Foto’s zijn o.a. door mijzelf, Jeroen Halverstad (Plan78 Photography) en Henk Ros (Art Fotos)