Afgelopen zondag was ik samen met Marit te gast bij de Coiffure Award 2016. En het was net als vorig jaar weer een onvergetelijke gala avond! Benieuwd hoe het was? Lees dan verder!

Klaarmaken voor de avond in question was best wel een hoop gestress. Vorig jaar had ik mezelf een beetje verkeken op mijn outfit. Ik droeg toen een zwart mantelpakje terwijl echt iedereen in een prachtige jurk liep (not done dus). Dus dit jaar besloot ik een gala jurk te zoeken. Online heb ik onder andere bij Zalando en Asos een jurk besteld maar helaas paste ze allebei niet en stond ik een week voor de Coiffure Award met mijn handen in het haar. Want waar haal ik nog binnen een week (met tussendoor nog Koningsdag) een jurk vandaan! Uiteindelijk heb ik een prachtig zwarte jurk gescoord bij Blue Moon in Nijmegen. Nu nog schoenen! Deze vond ik al vrij snel bij de Bristol gelukkig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na alle voorbereidingsstress was ik zondag al lekker vroeg begonnen met op tutten en vertrok ik om 15:30 richting de carpool plek waar ik met Marit heb afgesproken. Eenmaal onderweg bleek dat ik niet de enige was met een beetje zenuwen. We hadden er beide echt enorm veel zin in en waren vooral benieuwd wie we allemaal zouden spotten op de rode loper.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Coiffure Award 2016 455

Coiffure Award 2016 44

red carpet dresses

Onder andere Silvana Simons, Mari van de Ven, Bastiaan van Schaijk en Maik de Boer kwamen voorbij. Maar wat ik nou echt niet had verwacht was dat de lieve Marijke Helweger zou gaan vloggen op de rode loper haha! Na een paar mooie foto’s gemaakt te hebben bij de loper vonden we het wel tijd om even binnen een kijkje te nemen.

Coiffure Award 2016 22

We werden ontvangen met een geweldig optreden van Sharon Doorson. Ze zag er niet alleen super leuk uit, ze had ook nog eens twee super goede dansers om zich heen! Echt een leuke show. Ook konden we in een photobooth een foto maken, dit hebben we dus uiteraard ook gelijk gedaan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Coiffure Award 2016 5

En eindelijk was het dan iets voor half 7 zo ver. We mogen de grote zaal in en werden naar onze tafel gebracht. Nummer 20 is alles wat wij wisten. En Guess What! We werden pal naast het podium geplaatst met onder andere dan Silvana Simons en Maik de Boer! De eerste paar minuten zaten Marit en ik toch wel een beetje te stuiteren op onze stoel, maar na een paar minuten waren de zenuwen gelukkig een beetje gezakt en heb ik heel leuk gekletst met Silvana. Wat een lieve vrouw! Tijdens de show en Coiffure Award 2016 uitreikingen werd er een heerlijke maaltijd geserveerd met onder andere garnalen (helaas ben ik hier allergisch voor dus kreeg ik een heerlijke carpaccio).

Coiffure Award 2016 3

Coiffure Award 2016 2

Om je een beetje een indruk te geven van de shows heb ik een video impressie van de Coiffure Award 2016 gemaakt.

YouTube video
De grote winnaar van de avond was (wederom) Hester Wernert-Rijn van Salon Mogeen. Ze heeft de titel Hairdresser of the Year 2016 gewonnen en was eerder Hairdresser of the Year in 2011 en 2012. Met haar derde overwinning op zak heeft ze nu een plek veroverd in de Hall of Fame!

human braiding hair

Helaas konden Marit en ik niet tot het einde blijven omdat wij de dag er na weer erg vroeg op moesten voor het werk en we nog ruim anderhalf uur moesten rijden. We hebben dus helaas het optreden van Di-Rect moeten missen. Ondanks dat hebben we echt een ONGELOOFLIJK geweldige avond gehad bij de Coiffure Award 2016!

Ben jij wel eens bij de Coiffure Awards geweest?

Nieuwehandtekening