Een kinderwagen uitzoeken is natuurlijk super leuk. Maar wanneer je vervolgens naar de prijskaartjes kijkt schrik je vaak wel. Ik heb het genoegen gehad om een ongelofelijk complete kinderwagen met een zacht prijskaartje te mogen testen  benieuwd? Lees dan snel verder!

Als het gaat om onze kinderen, dan willen wij natuurlijk het beste voor ze hebben. Vooral in de jongste jaren is het belangrijk dat ze goed beschermt op reis kunnen gaan. Wij nemen vandaag dan ook de Cocosie Supreme onder de loep. Deze luxe buggy/kinderwagen komt met heel veel extra’s en is een aankoop die de gehele ontwikkeling van jouw baby meegaat.

3 zitjes, heel veel opties

De Cocosie Supreme is ontworpen om in elke stage van de ontwikkeling van jouw baby relevant te zijn. De wagen kan je het beste zien als 2 onderdelen: Het frame met wielen en het zitgedeelte. Het frame is in hoogte verstelbaar bij het handvat. Als het gaat om het zitgedeelte wordt de Cocosie geleverd met 3 verschillende zitjes afhankelijk van de levensfase van jouw kind:

  • De wieg. Deze los te koppelen wieg is zowel voorwaarts als achterwaart op de wagen te monteren. Ook kan je hem los gebruiken als draagbare wieg, alhoewel hij wat aan de zware kant is hiervoor.
  • Het zitje. Dit zitje is net als alle andere zitjes zowel voorwaarts als achterwaarts te monteren en is verstelbaar onder verschillende hoeken. Met de uitklapbare regenkap weet je zeker dat jouw kind beschermt is tegen zowel de zon als de regen.
  • De autostoel. Vooral als je veel met de auto onderweg bent is dit het ideale zitje. Naast dat deze autostoel perfect past op iedere autostoel kan je deze ook met één hand op de wagen te klikken. Je kan dan ook feilloos wisselen van auto modus naar wandel modus. Heb je al een eigen autostoeltje, dan heeft Cocosie ook een adapter hiervoor zodat je ook die op de wagen kunt gebruiken.

Het design

Als het gaat om design en kwaliteit dan zit het wel goed bij de Cocosie. Het prijskaartje van €645 lijkt misschien hoog, maar dit is helemaal waard als je de afwerking en de gebruikte materialen ziet. De stof die gebruikt is voor de zitjes is van hoogwaardige kwaliteit en is makkelijk schoon te maken. De Cocosie komt in vier kleuren, donkerblauw, lichtblauw, beige en grijs. Ik ontving de grijze variant om uit te proberen. Elk van deze kleuren geeft een luxe accent ten opzichte van het metaal, plastic en leer dat op deze wagen terug te vinden is.

De Cocosie is uitgerust met stevige en grote wielen waardoor je zowel in de stad als in het park zonder problemen rond kan lopen. Het bagagevak biedt ruimte voor ruim 3 kilo aan extra spullen, wat meer dan genoeg zou moeten zijn voor een dagje uit. Daarnaast zijn er ook heel veel accessoires bij te bestellen om je wagen helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan een luiertas, bekerhouder, parasol, slaapzak en een regenhoes.

De Cocosie Supreme is in te klappen zodat het gemakkelijk in de auto moet passen. Nou hebben wij een grote auto dus is het absoluut geen probleem, maar wanneer je een wat kleinere auto hebt is het misschien wat krap. Ook een klein dingetje om op te letten is de hoogte van de kinderwagen. Ik zelf ben 1.76 en vind de kinderwagen net aan. Ben je dus wat langer, bedenk dan vooraf goed of je het vervelend vind als je wagen wat laag is.

Prijs & leuke kortingen!

Ik ben echt enorm enthousiast geworden over de Cocosie Supreme. Het is een hele complete wagen met een heel leuk prijskaartje. Doordat Cocosie je 10% korting geeft als je alle accessoires tegelijk met de wagen aanschaft word het helemaal interessant. Voor de complete wagen inclusief alle extra’s betaal je dan slechts 841,50 in plaats van 935,00. Ben je overtuigd en wil jij de Cocosie Supreme ook aanschaffen? Gebruik dan de code: beauty-unboxing en ontvang nog 5% extra korting! Dat betekend dat je dan nog maar 794,75 betaald!

Note: De kortingscode is 6 maanden geldig
Handtekening Jamey