Het Coachella Valley Music and Arts Festival ook wel bekend als gewoon Coachella is een zesdaags muziekfestival dat wordt gehouden in Californië. Iedereen gaat er heen. Van Kendall tot super model Alessandra Ambrosio. Je kunt je dus wel voorstellen dat er geweldige outfits te zien zijn. Benieuwd naar Coachella inspired festival outfits? Lees dan snel verder.

Omdat het een van de grootste festivals ter wereld is en het zich ook nog eens afspeelt in Amerika kun je er wel van uit gaan dat everyone important aanwezig zal zijn. Veel modellen scouts boeken dan ook een weekje op het festival om nieuwe modellen te zoeken. Alle jonge meiden die er rond lopen in prachtige outfits is natuurlijk een walhalla voor deze scouts. De bezoekers spenderen dan ook erg veel tijd aan hun uiterlijk. Leuk om te zien toch?

Coachella 2

KENDALL JENNER

Kendall is wel een van de grootste fashion icons die naar Coachella gaat. Hoewel ze meerdere dagen is gespot op Coachella is dit toch wel mijn favoriete outfit. Ze draagt een super schattige boho top met daaronder een lange gespleten maxi rok. Met een paar snake print cowboyboots en wat bling bling maakt ze haar outfit stijlvol af. I love it!

 

Coachella

ALESSANDRA AMBROSIO

Ook super model Alessandra Ambrosio (ook bekend als Victoria Secret model) was van de partij. Ze kiest voor een schattig mini rokje met een bijpassend topje. Qua kleur draagt ze veel pastel roze en bruin tinten. Haar fringe tas en cowboyboots (ja het is volgens mij echt een trend) steken er voor mij echt uit!

Cowboyboots = HOT!

Ga jij binnenkort ook naar een festival? Houd dan in je achterhoofd dat cowboyboots helemaal hot zijn, zeker wanneer je dit combineert met een matching handtas. Steeds vaker duiken de cowboyboots op bij festivals. Zo vond je al diverse looks op Pacha een aantal jaren geleden waar ook deze cowboyboots gedragen werden. Hoewel je deze laarzen nog niet heel vaak in het dagelijkse leven terugziet zijn ze op festivals eigenlijk niet meer weg te denken. Daarnaast is de boho look nog steeds vol op aanwezig en wanneer je niet van felle kleuren houd is het zeker geoorloofd om te gaan voor pastel tinten!

Hoe ziet jouw ultieme Coachella outfit er uit?

Handtekening Jamey