Clinique-Pop-Lip-Color-2015-Lipstick

De NIEUWE Quickliner for Lips Intense heeft een zachte, romige textuur die gemakkelijk kan worden aangebracht. Bovendien geeft deze nieuwe lipliner het meest intense kleureffect dat Clinique tot op heden in een lippotlood te bieden had. De werking van deze nieuwe formule is tweevoudig: de lippen krijgen een fraaie contour en je favoriete lipstick of lipgloss blijft nóg langer zitten.

 

CLINIQUE_Quickliner___Clinique_Pop_Holiday_bewerkt

Clinique Pop Lip Colour + Primer is een lipstick met een volle kleur + een gladmakende primer ineen. De lang houdende, fluweelzachte lipstick + primer is er nu in acht nieuwe tinten. Voor een nóg kleurrijker effect is Clinique Pop Lip Colour + Primer voortaan verkrijgbaar in 24 kleuren.

22211-CL_LipPop_BLUSH_POP_V2-RGB

Blush Pop

22211-CL_LipPop_KISS_POP_V2-RGB

Kiss Pop

22211-CL_LipPop_MOCHA_POP_V2-RGB

Mocha Pop

22211-CL_LipPop_PAPAYA_POP_V2-RGB

Papaya Pop

22211-CL_LipPop_PARTY_POP_V2-RGB

Party Pop

22211-CL_LipPop_RASPBERRY_POP_V2-RGB

Raspberry Pop

22211-CL_LipPop_REBEL_POP_V2-RGB

Rebel Pop

22211-CL_LipPop_SUGAR_POP_V2-RGB

Sugar Pop

Quickliner for Lips is de All-day lipliner van Clinique. Gebruik het lippotlood om liplijntjes te trekken en de lippen te definiëren of teken er de lippen volledig mee in, zodat de hierover aangebrachte lippenstift langer blijft zitten. De niet uitdrogende formule helpt lippenstift langer te blijven zitten en voorkomt dat lippenstift gaat uitlopen.

Quickliner for Lips Intense & Pop Lip Colour + Primer Shade Extensions zijn verkrijgbaar vanaf half Oktober 2015 bij onder andere Douglas. De Quickliner for Lips Intense kost €20,00 en de Pop Lip Colour €22,00.