Ik ben echt fan van het merk Clinique. En aangezien ik van Parfumswinkel.nl wat leuks mocht uitzoeken ging ik gelijk natuurlijk voor de Clinique Pop Lacquer. Benieuwd wat ik er van vind en mijn full face foto’s? Kijk dan snel verder!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Clinique heeft sinds een tijdje een hele uitgebreide Pop collectie met onder andere lipsticks en lip lacquers. Ik heb 3 prachtige Pop Lacquer kleuren uitgekozen om te reviewen voor jullie. Namelijk 

De verpakking van de gloss zelf vind ik echt super leuk. De Pop Lacquers zitten in het welbekende doosje die Clinique bij alle producten heeft. De huls is doorzichtig en heeft een zilveren dop. Nou ben ik eigenlijk gewend dat lipglosses juist in een hele lange huls zitten, bij Clinique is dit niet zo. Ze zijn net zo groot als een gewone lipstick en dus ideaal om mee te nemen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Door de primer die verwerkt is in de lipgloss blijft hij voor een lipgloss erg goed zitten. Ik zelf heb hem (ondanks eten en drinken) 3 uur opgehad voordat ik hem moest bijwerken. Wel moest ik erg wennen aan het plakkerige gevoel. Ik draag namelijk bijna nooit lipglosses. De glossy finish is echt prachtig. Zullen we de kleuren even bekijken?

Clinique Pop Lacquer Go Go pop

Go-Go Pop

Als je echt een knaller voor deze zomer zoekt moet je echt voor Go-Go Pop gaan. Dit is een super goed gepigmenteerde fuchsia roze gloss.

Clinique Pop Lacquer sweetie pop

Sweetie Pop

Dit is echt een van mijn lievelings kleurtjes voor deze zomer. Het is is een fel roze kleurtje die neigt naar het koraal.

Clinique Pop Lacquer wink pop

Wink Pop

Wink Pop is een wat rustigere kleur. Deze nude tint is echt ontzettend fijn voor dagelijks gebruik doordat hij lekker neutraal is. Er zitten geen glitters in deze lipgloss.

Clinique Pop Lacquer 1

De Clinique Pop Lacquer heeft een iets andere applicator dan dat ik gewend ben bij een lipgloss. De applicator is iets platter van vorm waardoor je hem heel mooi en gelijk kan aanbrengen. Hoewel het even wennen is dat het zo plakt bevallen de kleurtjes me absoluut! Ik denk dat deze zomer de Wink en Sweetie Pop wel regelmatig gebruikt zullen worden. De Go-Go Pop is denk ik vooral leuk voor een avondje uit. De Clinique Pop Lacquers zijn in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar bij ParfumWinkel.nl voor €17,60 per stuk.

Welke Clinique Pop Lacquer kleur vind jij het mooiste?

Nieuwehandtekening