Dagelijks gebruik ik een heerlijke moisture surge van Clinique. Deze verzorgt mijn huid 24 uur lang en is/was mijn favoriet. Tot ik vorige week van Clinique de nieuwe Clinique Moisture Surge 72-hour Auto-Replenishing Hydrator mocht uitproberen! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

Clinique is natuurlijk al een welbekend merk in de beauty industrie. Zelf ben ik helemaal gek op de chubby sticks. Deze neem ik eigenlijk overal wel mee naar toe. En toen ik afgelopen kerst ook nog eens de mega advent kalender ontving ontdekte ik veel meer mooie producten. Waaronder de Moisture Surge van Clinique. Sinds kort hebben ze deze helemaal vernieuwd en is daar de nieuwe Clinique Moisture Surge 72-hour Auto-Replenishing Hydrator uit gekomen!

72 uur lang!

Het grootste verschil? Van 24 uur hydratatie naar 72 uur lange hydratatie! Clinique zelf omschrijft het als hetzelfde effect wanneer je 12 flessen water van 500ml drinkt. En aangezien ik mezelf veel te weinig hydrateer is dit wel echt een uitkomst voor mijn huid. Mijn huid is sinds mijn zwangerschap erg veranderd. De ene dag is mijn huid heel droog en de andere dag weer gecombineerd. Gelukkig hebben beide goede hydratatie nodig en kan ik deze moisturizer elke dag gebruiken.

Wat ik erg fijn vind aan de Moisture Surge 72-hour Auto-Replenishing Hydrator is dat je deze ook heel goed kan dragen onder je make-up. Nou gebruik ik geen hele dikke lagen make-up, maar door de korte nachten kan ik in de ochtend wel wat concealer onder mijn ogen gebruiken. Persoonlijk vind ik dat mijn concealer zelfs beter blijft zitten wanneer ik deze moisturizer van Clinique gebruik. Klein pluspuntje dus!

Potje versus Pompje

Qua gebruik heb ik ook totaal niets op te merken aan deze moisturizer. Het is een soort gel-achtige creme die eigenlijk gelijk heel erg goed intrekt. Wel ben ik meer fan van pompjes dan potjes omdat ik zelf lange nagels heb. Ik vind het dan zelf niet zo fris om met mijn handen in het potje te gaan, maar ik ben dan ook weer te lui om met een spateltje te werken (i know…SLECHT!). Qua geur is hij vrij neutraal. Je ruikt hem iets, maar het is wel echt minimaal.

De Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator is niet heel goedkoop. Een potje van 30ml kost namelijk €22. Maar daarentegen heb je ook niet heel veel nodig dus je kunt wel even vooruit met een potje. JE kunt deze Moisturizer bijna bij alle parfumerieën kopen. Van Douglas tot ICI Paris XL, ze hebben hem allemaal!

Gebruik jij ook producten van Clinique? En wat is jouw favoriet?

Handtekening Jamey