Clinique lanceert tien nieuwe long last glosswear lipglosses! Uiteraard kan ik het niet laten om jullie dit te laten zien! Het zijn tien nieuwe glimmende tinten, variërend van transparante tot romige en intens dekkende kleuren.

Clinique-LL-Glosswear-Open-Icon-INTL

Clinique Long last glosswear

De sterk hydraterende ingrediënten maken iedere tint nog voller en verzadigder. Het spectrum strekt zich uit van naturel en roze tot rode vruchten en bevat ook voor jou de perfecte, lang aanhoudende gloss die je lippen hydrateert en volmaakt doet glanzen.

 

Clinique Long last glosswear 2

Met deze glanzende kleuren is het heerlijk flirten, terwijl ze ook nog eens garant staan voor intense hydratratie en blijvend draagcomfort. Long Last Glosswear is verkrijgbaar in een scala van glinsterende tinten – van transparant tot meer volledig dekkend, en met een intensiteit die varieert van romig tot parelmoer. Je kunt kiezen uit: Bonfire, Guavagold, Air Kiss, Kissyfit, Tenderheart, Bamboo Pink, Fairy Lights, Blossom, Creamy Sorbet en Parisian Red.

 

Clinique Long last glosswear 1

Clinique Long Last Glosswear Shade Extensions zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Douglas of op www.clinique.nl voor maar €22,-

Welke komt er in jouw toilettas te zitten?

.com